Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (205)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jedna z nepříliš lichotivých zpráv o stavu naší kinematografie. Určitě nejde o šílenost typu Babovřesky nebo Waterloo po česku, po které demonstrativně vracíte svou průkazku do klubu "Jsem člověk"..........ale v důsledku naprosto zbytečný počin, bez jakéhokoliv byť nepatrného významu. Amatérská nevěrohodná romantika jako z pera kolektivu zootechniků z Horní-Dolní....jako jeden díl nějakého nekonečného seriálu dobrá, ale takhle se přece nedělá celovečerní film....a nebo ano? ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Můj ty bože. Co se jsem komu udělal, že se dnes točí takové filmy. Ten Tomáš Svoboda musí být opravdu blázen. Vůbec nechápu o čem tento film je. Kdyby tam nebyla Lenka Vlasáková, kterou mám moc rád Jarda Plesl, kterého přímo zbožňuji dal bych možná jen jednu hvězdu. Na odpad! to teda není. Jsou ještě o něco horší filmy, ale tohle byla taky pěkná hrůza. Největší chyba scénář. Marcel Bystroň není moc dobrý scenárista. Tento film se udělal jenom pro to aby pobavil. Nebýt těch dvou. Dám hvězdu jednu. Nejsem vůbec spokojený. Už ten název vypadal divně a námět prostě hrozný. U mě za dvě slabé, slabé, slabé hvězdy. ()

Reklama

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že ten film byl teoreticky koukatelný, samozřejmě že ve smyslu, ze to hnedka nepřepnete jinam... I když si co chvilku říkáte, co to safra?!!? Tak ten závěr Vas pak odrovná jako nic jiného 😆 Opravdu těžký bizár z mega vyčerpaného tématu. Opravdu už se u nás neumí točit filmy o jiných tématech než tohle? ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musíte být velký neumětel, abyste s tak skvělým obsazením (za mě Kolesárová, Boková, Stryková, Ruppert) nedokázali vytvořit zábavný film se sympatickými postavami. Klaunské duo Svoboda a Bystroň nabízí jen partu otravů, kteří dělají nelogické kroky. Pobavilo snad jen zjištění, že Matásek parkuje jako dement. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Veliká naleštěná snobská nuda (k narozeninám se zpívá anglicky), která si hraje na Ženy v pokušení. Laciný a debilní humor, zápletka blbá, product placement na každém rohu a celkově vyzní do prázdna každé slovo, co se pronese. Za zmínku stojí max. Poláškův operní pěvec. Vskutku ale spotřební film pro víkendové podvečery na Nově před TN, na který se zapomene i kvůli tomu, že se zde vyskytuje Jana Kolesárová úplně oblečená, což je věc snad ještě neviděná. 20% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel hlavně na přehradě Orlík v jižních Čechách. (ČSFD)
  • Pro dceru Veroniky Žilkové, Kordulu, se jednalo o první filmovou roli v životě. Přijala ji prý kvůli tomu, aby si mohla pořídit poníka. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama