Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové akční béčko, na kterém jsou dobré jedině přestřelky a spousta mrtvých, jinak je film absolutně o ničem. Tisíckrát provařené téma přepadení banky spolu s nesmrtelným hlavním hrdinou, to vše podtrhuje přímočarý děj bez nápadu a bez nějakých ambicí natočit kvalitní béčkový film. Nicolas Cage poslední dobou natáčí jednu blbost větší než druhou a tohle není žádná výjimka. 2* za dobré přestřelky, fanoušky tohoto žánru film nikterak nenadchne, ale asi ani nepohorší. 4/10. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Niky Cage ma jeden zúfalý výstup v policajnom voze, kde mu mali zabiť syna a čierny chlapec sa stratil. To, že prečo nevystúpi z auta , ktoré je pár metrov od rohu všetkých policajtov, prečo sa tam prinesie 2502 nábojov ale rolety v oknách ostávajú nedotknuté, prečo zloduchovia pekne pália a dostanú aj pár šokujúco dobrých ľudí, ale potom ich dokonalý plán tvorí vrhnutie sa priamo pred policajné strely, prečo je tam vlastne Rossi z Interpolu, ktorá nič nevyrieši, prečo sa na záver tak všetci objímajú.... tých otázok bude na tak malý čas filmu hromada, a jediné, z čoho si zobrať poučenie je, že je to typický príklad, kedy absolútnu prevahu pozitívnych diváckych reakcií aspoň na nejaké to dianie získajú 4-5 členovia súkromného komanda. 211 je zúfalý film so zúfalým umiestnením deja na jedno miesto, bezhlavého pálenia bez štipky adrenalínu, s otravnou rodinkou, chlapcom na zadnom sedadle, policajtmi a všetkým okolo. Okrem výbuchu kapitána a zastrelenie ženy v SUV, je to úbohý prepad jednej banky. Film sa vlastne nezačne a ani vlastne nekončí. (videné 13.02.2021, BDrip) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cage je poslední dobou překvapivě v pohodě a to platí i zde, takže v něm problém není. Problém je v těch ostatních kteří ze sebe už moc snahy nevydali štábem počínaje a herci konče. Je to celé takové šíleně rutinní a stokrát viděné. Plusem je aspoň hodně akce a tak nehrozí, že u toho usnete nudou. Tak aspoň, že tak.35% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(77%) Já si nemohu pomoci, ale mě toto nové béčko dost bavilo. Nízké hodnocení na CSFD mě až tak už moc neirituje. Přestřelky byly natočeny výborně, ani jedna akční scéna mě nepohoršila. I nějaký ten solidní výbuch včetně poutavého úvodu. Snímek měl ale i více kvalit. Třeba herecké obsazení bylo nanejvýš slušné. Nicolas Cage tu není tak znuděný jako v jeho předchozích filmech, zahraje uvěřitelně. Navíc tu dost fungují emoce. Do toho napětí a já nevím co ještě. Děj je sice dost přímočarý, ale zvládnutý. Mapuje běžnou denní situaci policistů atd. Líbilo se mi jak cca 1/3 filmu byla seznamovací, kdy jsme viděli samostatné postavy, které později spojila situace únosců. Hudba byla taková normální. Škoda, že nebyl film delší a nápaditější, určitě se z toho dalo vyždímat ještě víc, přesto jsem velmi spokojený a ještě se k tomu někdy vrátím. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Film, který připomíná kvalitou spíš televizní epizodu texaských rangerů. Lidi tam melou blbosti, zbytečně se tam střílí a vůbec to není zábavné. Na 1* to není, ale spíš se to podobá současným Seagalovkám. Ps. Kdyby použila policie odstřelovače, vzhledem k tomu, že zločinci střílejí s vyskleného okna a jsou dobře vidět, měl by film 20 minut a to by bylo celkem fajn. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)
  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)
  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)

Reklama

Reklama