Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Trochu komedie, hodně rodinný drama, a to (vyjma úplného závěru) zcela koukatelný, i díky scénáři, jenž se nebojí slůvka fuck, případně hlubších psychologických úderů, který by člověk ve filmu s Marky Markem nečekal (viz např.: "jste jen další ženská, která si osvojila malé sirotky jenom proto, aby se sama cítila dobře."). ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Zatím překvapení roku,pohlazení po duši,film co vás donutí k slzám.A pokud jste neměli zrovna růžové dětství tak o to víc vás tento film dostane a ne není to další tupá americká komedie.V době všech marvelu a podobných nesmyslů(snad chápete jak to myslím) tento skvost svítí jako jasná hvězda na nebi.Takže co dodat.Vřele doporučuji.Za mě celkově 85 % a pět hvězd. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Člověk se směje a slzí, kdy se smát a slzet má. Jo, jak by řekl Andrej, je to účelovka, ale v tomhle případě účelovka milá a dojímavá. Pokud nepočítám místy přílišnou afektovanost v podání Rose Byrne, tak nic nemám ani proti hercům a Isabela Moner tu potvrzuje svůj talent. Hezky se na to koukalo. 80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film sa zlieza po lane menom roky 80. a 90. pričom tomu napomáha aj score od Michaela Andrewsa. Takýchto snímkov vzniká v dnešnej dobe síce dostatok, ale tento má presne to nostalgické štylizovanie rokov minulých. A to sú veľké plusy. Hlavne pre nás deti tej spomínanej doby. A to nehovorím o dostatku kapesníčkov, ktoré si budete musieť v záverečnej dvadsaťminútovke zaobstarať. ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Veľmi svieži a pohodový film, v ktorom nechýba kopec zábavných scén a zopár aj tých dojemných.. Nezaobišlo sa to bez klišé, ale na druhej strane ho nebolo vôbec veľa. Práve spomínaný humor(niekedy poriadne čierny humor) to v mnohých scénach vytrháva z otrepaných koľají a pridáva tomu zaujímavé korenie. Takisto ústredná dvojica je príjemná a nemáte problém im fandiť.. a to aj napriek tomu, že veľa herectva nám taký Mark Wahlberg nepredvádza, takže vidíte ho v roli, v akej hrá vo väčšine jeho filmov.. ale nakoniec to vôbec filmu nevadilo.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno