Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým zaznamená pár úspěchů i další frustrace a nová stopa zavede Karen za hranice státu. Marie musí řešit nové problémy v práci. (Netflix)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat k dalšímu případu, který se po celou dobu potýkal s liknavostí vyšetřovatelů. Potencionální oběť znásilnění před pachatelem prchla skokem z balkonu. Sice si zlámala několik kostí, ale ranám na duši se vyhnula. Naopak Marii šoupnou v práci kamsi dozadu na příjem, kope kolem sebe a neví, kudy kam. Podobně jsou na tom obě detektivky, které se tak trochu točí v kruhu. A s ohledem na současnou náladu ve společnosti trošku přilijeme do genderového ohně („Vyjde studie, že 40 procent policistek zneužívá své děti. Co by se podle vás dělo? 40 procent policistek přijde o práci. A to by bylo v pořádku. Ale tohle je studie z Floridy, kde spousta policajtů mlátí svoje ženy. A kolik z nich tam pořád dělá? Třicet procent. Každý ví, že existuje obrovská souvislost mezi domácím násilím a násilím vůči cizím lidem a přesto třetina policajtů z Floridy, co mlátí ženy, pořád chodí s odznakem a zbraní.”). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate na rovnakej kvalitatívnej úrovni ako predchádzajúce epizódy, avšak mám dojem, že sme mohli pokročiť predsa len ďalej. Inými slovami už nastal ten správny čas, aby sa obe dejové línie pretli a tu sa to ešte nestalo. Maria to má stále iba ťažšie, namiesto toho, aby sme sledovali súd, prípadne nové vypočúvanie zo strany polície. Zaokrúhlenie hodnotenia nadol v rámci jednej minisérie ale nakoniec nič neznamená, dôležitejší je celkový obraz. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem to s tím čtyřkováním nevydržel a páté epizodě jsem přiklepl zaslouženou, pátou pěticípou. Je to zajímavé; akce veškerá žádná, o nějakém velkém napětí se taky nedá mluvit, takže je to všechno o kvalitně napsaném scénáři. Tady je vidět, jak to může u Netflixu fungovat, když se tvůrci vykašlou na pitomou agitku, v níž obvykle tvoří čtyřprocentní menšina minimálně dvacet procent postav, a vše se soustředí na příběh. A konečně zase jednou není v popředí ten zasraný zmrd, ale je to hlavně o obětech. Hlavně, ať to vydrží až do konce. / Poučení: Některé statistiky člověka fakt nenadchnou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druidka z uvodu bola uz ina liga. Tak vyrovnana so vsetky mudra ako "budha". Very hard to "match". :) Opat velmi slusna epizoda a pacilo sa i vyobrazenie "chemie" v zamestnani a i na pode FBI. Poznam ten frustrujuici pocit v inych pracovnych ulohach a viem si velmi dobre predstavit, ze to musi byt uplne inde, ked sa jedna o kriminalne vysetrovanie. ()

Reklama

Reklama