Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z jednoho jsou rázem dva podezřelí. Tým má plné ruce práce s identifikací sexuálního násilníka a jeho zatčením. Mariina nová terapeutka se pokouší získat si její důvěru. (Netflix)

Recenze (5)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Az po samotnu akciu i vratane nej, to bol "len" nadpriemerny, obcas az dokumentarny diel v porovnani s emocionalnym zaverom u psychologicky za tonov klavirnej hudby. Pocity v zavere to u mna dvihli na plny pocet. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda byla po celou dobu skvělá, takže jsem o další plné palbě vůbec nepochyboval, pak přišel závěr a celé to ještě potuploval. Byl to fakt silný díl, a i když si dělám srandu prakticky ze všeho, protože jsem v podstatě cynické hovado, tentokrát se mi nějak nechce. Musím to napsat znovu; takhle by měl Netflix fungovat, měli by se tam vykašlat na podbízivou agitaci a poctivě makat, protože to zjevně umí (když chtějí). / Poučení: V některých případech se policejní brutalitě nedivím, sám bych si rád kopnul. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a vyšetrovateľky a vyšetrovatelia našli konečne páchateľa. Všetko sa zdá vyriešené, avšak je pravdepodobné, že tu bude ešte nejaký háčik a ukáže sa napríklad, že páchatelia sú dvaja. Možno bude finále ale venované iba Mariinmu prípadu. Už som sa dávnejšie zmieril, že tieto dve dejové línie sa prepoja až na konci, ale posledná sekvencia ukazuje, že lepšie ako takouto paralelnou montážou to tvorcovia vymyslieť nemohli. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smyčka se stahuje. DNA z jednoho hrnku od kávy, rázem ale dva podezřelí. Tým míří do finále, je třeba pečlivě nakládat s důkazy, kterých je najednou zatraceně hodně. Včetně fotek, na kterých je i jistá Marie Adler. Právě její nová terapeutka ví, že na jejím příběhu bude víc než jen zrnko pravdy („Jak vám můžu pomoct líp nosit ta břemena, nebo možná některá z nich odložit."). Pravdu děvče mluvilo a pachatel má nakonec na triku obvinění z 28 znásilnění. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V předvečer všeho konce se tvůrci vzchopili a dokázali vtáhnou zpátky do děje i mě, generickými detektivkami už dost otrlého diváka, co prostě žádá nějaký ten bonus navíc. A jelikož se tady v posledních desítkách minut nenahání onen úhlavní pachatel po půlce USA, ale jde se na všecko o dost jinak, jsem spokojen. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama