Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nedává smysl, ale je to velmi zábavné, co je to? No přece Help!, totální šílenost ve které uvidíte Beatles v jednom totálně nelogickém příběhu plném geniálních gagů a nudných hluchých míst, díky kterým je snímek značně nekonzistentní. Hudba je ale fajn, Beatles jako herci taky a převlek za sněhuláka je jedním slovem úžasný... :-) ()

sgt.paper 

všechny recenze uživatele

HUDBA-geniální Beatles co jste čekali HUMOR-tady to je dost ošemetná situace, určitě máme víc anglického humoru než v Perném dnu, ale někde to neni zas tak moc..... PŘÍBĚH-tady je první ale snesitelný zádrhel, provedení nápadu je podle mně perfektní, ale nápad už tak dobrý není, možná by to chtělo něco jiného se stejným druhem ale na nic nemůžu přijít HERECTVÍ-tohle možná dělá chybu humoru, přednes beatles není tak plynulý jako v perném dnu a možná proto si to nezaslouží 5 ale 4. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

60% Poněkud roztahaný děj a typicky britský humor, který zde, ale zůstal jen na třetině cesty. Jenže mě to nemůže nepřipomenout, sérii filmů s francouzskou skupinou Les Charlots (série Bažantů), jejich hudba (upřímně) sice nesahala Beatles ani po kotníky, ale co se týče bláznivých filmů se situačním humorem patřila k naprosté špičce, což se o Beatles, jejichž filmy vznikaly spíše pod nátlakem komereční úspěšnosti "beatlemánie", než čehokoliv jiného, bohužel říci nedá, jejich film nemá špatný námět, ale ve výsledku "komediálním" není tak dobrý jak již zmińovaná série Bažantů, za film 40%, ale za hudbu Beatles 100%, celkově pak za film 60% s konečnými slovy - pobaví, ale neoslní jako jejich hudba. ()

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Jak správně píše Galadriel, pro fanoušky Beatles (asi) povinnost, pro ostatní však spíše nuda. Hudby je ve srovnání s Perným dnem málo a především působí mnohem účelověji - prostě jednoznačný komerční tah v době beatlemanie. Narozdíl od jiných ždímaček na peníze se ovšem dá tento film vydržet a i když neurazí, tak ani nenadchne. Pro ty, kdo dávají u této liverpoolské čtveřice přednost především hudbě, ovšem raději doporučuji poslech cédéčka bez tohoto filmového balastu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Natřou mě na rudo a pak podříznou. Jiné náboženství ... myslím." Je pět hvězd objektivním hodnocením? Není, ale kdybych se snažil být objektivní, tak skončím někde u dvou hvězd a to nehodlám dopustit. Já jsem totiž velkej fanda Beatles a album Help! jsem nadšeně ošoupal na LP, CD, MP3 a nyní mi přestává hrát už i ve formátu FLAC. Pro mě je tohle o Beatles, o klipech k jejich skladbám a těch pár vtípků s obětí bohyně Kálí beru jako snahu mě pobavit. To umím ocenit. A taky jsem se poučil o tom, že jízdenka dá polévce lepší chuť, jak se zneškodňuje tygr Ódou na radost, jak se hraje baskytarovej part na tělo slečny ve spodním prádle a jak se provádí nenápadná ochranka tankovým praporem. Když o tom tak přemýšlím, tak z mýho subjektivního pohledu je těch pět hvězd vlastně hrozně objektivních. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Jedno z propagačních hesel k filmu znělo "Prosím nevyzrazujte začátek tohoto filmu svým přátelům (stejně by vám nevěřili)." To byla narážka na tehdejší obvyklé uvozovací věty ke thrillerům: "Prosím nevyzrazujte konec tohoto filmu svým přátelům." (Morien)
  • Názory na konečné pojmenování filmu se různí - podle některých pramenů ho "zavinil" Ringo Starr, který tak reagoval na nečekané zjevení tygra na "place". (Robbi)

Reklama

Reklama