Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

heyda 

všechny recenze uživatele

Žádný horor, spíš kriminální drama s prvky thrilleru, což mi vůbec nevadí. Film začne velmi zajímavě, ale s postupujícím časem nabaluje jednu hloupost na druhou a konec rozhodl, že z toho nakonec bude spíše podprůměrná záležitost, i přes fajn obsazení Bartyho Skrka juniora a Misfits Sheehena. Málokdy se mi to stává, ale v tomto případě je hodnocení na csfd spíše nadhodnocené. 45% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Bad Samaritan není úplně mimo mísu, ale mám s ním jeden zásadní problém. Nikdy v životě jsem nebyla tak iritovaná chováním policistů, jako právě tady. Asi se se mnou může někdo hádat o zákonech v Americe a bla, bla, bla, ale zdejší vedlejší postavy bych nakopala do prdele. Scénář je v podstatě detailně promyšlený, ale ty detaily v průběhu začnou sklouzávat do nepravděpodobných situací, které já prostě nejsem schopná odpustit. Takže dávám tři hvězdy za začátek, dobré herecké výkony, co se týče hlavních postav a za konec. Překombinovaný prostředek mě ale občas fakt nutil se rozčilovat. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Zajímavý nápad, slušné zpracování, velmi dobré herecké výkony - Tennant, Sheehan. Slušně vystavený thriller s využitím moderních technologií, který může sloužit i jako jisté zamyšlení, jak s těmito technologiemi nakládat. Bylo to takové střídmé, rozumné, chladné, napínavé. Konec trošku ujel z nějaké rozumnosti a uvěřitelnosti, naštěstí to nebylo nic, co by se nedalo překousnout. Celkově tedy slušná podívaná, ale spíše na jedno kouknutí, vícekrát asi není třeba. Howgh! ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Robert Sheehan si konečně střihl roli, která se vymykala jeho typickými fetáckými rolím a já jsem spokojený. David Tennant je klasicky slizkej. A zavírá si doma holky co mučí a pak jde o město dál. Mno ale tentokrát se mu do domu někdo vloupal a zjistil co tam dělá a bude dělat vše aby mu to překazil ale pan Slizký mu taky parádní zavaří a docela zruinuje život. Více než horor je to plnokrevný thriller a dobře se na to kouká a fakt to odsejpá. Originalita tu trochu pokulhává ale jinak je to dobrý snímek a já se bavil. 65% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Lze natočit thriller (o horor to ani nezavadilo) špatně? Ano lze a tenhle film je toho důkazem. Film je o 2 zlodějích co kradou a jednoho dne jeden z nich najde v baráku unesenou dívku (ze začátku to připomíná Smrt Ve Tmě) a snaží se ji zachránit. Únosce to, ale zjistí a snaží se mu udělat ze života peklo a dostat ho. Celý film se neskutečně vleče a nudí minimálně 3krát nebo 4 jsem to stopl a surfoval po netu jak mě to nebavilo ke konci to navíc zavání těžkou parodií (Věta Takhle se zachraňují rukojmí) a z postav se stávají nesmrtelní pominu to, že ženská přežije výstřel a pád do jakési jámy s louhem bez zranění, ale, že jeden maník přežije minimálně 4 rány rýčem a druhý další rány rýčem a ještě minimálně 5 ran topůrkem od sekyry to už mě hlava nebere. 40 procent a i to jsem hodný. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama