Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (176)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Jako všechny seriály z Netflixu je i tenhle dobře zpracovaný. Skvělé efekty, zajímavý příběh....To ale nestačí. Bohužel už v prvních dílech zjišťujete, jak je to zbytečně natahovaný nesmyslnými a zbytečnými zápletkami a událostmi, které nemají na hlavní linku vliv. Celkem často se vám stává, že dokonce snadno předvídáte děj. Některé postavy v seriálu a bohužel i ty hlavní jsou velmi průhledné, mají špatně napsaný scénář a kvůli tomu předvádí nelogické a mnohdy zbytečné kroky. Je tam i spousta nedomyšleností a nedotažeností, které kazí celkový dojem. Zdá se, že scénáristé nejsou spokojeni s dílem pokud aspoň polovina rodiny není ve smrtelném ohrožení. Jejich snaha takto našponovat každý díl se u mě setkává s negativním výsledkem. Není to od nich dobře odvedená práce. Takže ano je to seriál za hodně peněz, ale nedosahuje kvalit, aby to tomu odpovídalo. Je to jako Tesla..... ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Tolik proklamačních hesel, tolik ideologistických patetických dialogů, tolik klišé a dementních reakcí a tolik příšerných, do očí bijících nelogičností jsem asi nikdy pohromadě neviděl. Na druhou stranu zajímavý příběh, docela trefený casting a hlavně - aspoň u prvních dvou sérií- budovaný napětí, co Tě žene zvědavě dál... aspoň pokud jsi fanda sci-fi. Třetí sérka je už naprostou pohádkou pro děti, a to víc, než přihlouplou. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Sú to Robinsonovci. Je to rodina. Občas si lezú na nervy a každý z nich je iný. Ale keď dôjde na lámanie chleba, držia pokope.“ Prvá séria super. Skvelé postavy, nesmierne sympatickí (a typovo dokonale vybratí) herci so vzájomnou charizmatickou a vtipnou interakciou, výborná vizuálna stránka (výtvarne bohato stvárnené lode, kostýmy, planéty atď.) a rýchle, svižné, dynamické tempo. Jasné, náhod a nehôd, do ktorých sa Robinsonovci neustále dostávajú, bije do očí. Ale inak veľmi príjemné prekvapenie. Bohužiaľ, druhá séria (logicky) prišla o moment prekvapenia a, to hlavne, po stránke scenárov sa vybrala iným smerom, než aký by ma nejako extra zaujímal (zmenený robot, nekonečné zrady, mimozemská hrozba a Robinsonovci sa stali len členom obrovskej výpravy, čo je zle, lebo táto vydarená rodina najvýdatnejšie funguje osamote). Žiaľ, tretia séria dokázala, že potenciál seriálu bol naplnený, ak nie preplnený. Robinsonovci sa definitívne stali súčasťou veľkej skupiny vesmírnych moreplavcov, pričom niektoré kusy (rodičia) tu boli v podstate až zbytočné. Hrozné boli i scenáre, ktoré to tak (všetko) komplikovali, že už som fakt nemal chuť báť sa o život jednotlivých postáv, najmä keď mi bolo jasné, že v rodinnom seriáli sa „asi“ nestane, že by zomrelo dieťa alebo láskavý rodič. Takže resumé: prvá séria 4*, druhá hmmm a tretia ďakujeme, ale odíďte. Určite by som Robinsonovcov nechcel mať vo svojej blízkosti. Ráno vstanú a cestou zo spálne do kuchyne ich napadne svorka mimozemských robotov, popritom vytopia celý vesmírny koráb, potom do nich udrie blesk, Judy dostane infarkt, ale otec ju zachráni a následne koráb zožerie gigantický červ, ale našťastie uňho robot vyvolá prudké dávanie, ale po vyvracaní z jeho telesných štiav koráb pre zmenu má poškodený motor, našťastie... OK, toto nemá zmysel. Končím. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem nikdy neviděl, jenom filmovou verzi z roku 1998 a ta se mi jako malému klukovi hodně líbila. A teď po těch letech můžu říct, že se mi hodně líbí i tato verze. Výborný seriál. Sice jsou v něm silné rodinné vazby a hodně se to řeší, což nemám rád, ale všechno ostatní je super. Efekty a kulisy jsou opravdu na skvělé, což je na scifi jedna z nejdůležitějších věcí. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[1. série] Rodinné dobrodružství, které je cílené na ty méně konfliktní, mírné povahy. Nenadchne a neurazí, nicméně na to, že celá ústřední rodina oplývá nadměrným intelektem, který často slušně prodávají, tak tuto vlastnost trochu postrádá celý seriá, protože pak by to děti úplně nepochopily. Příběh je založený na klasických kolejí o tom, jak z různých důvodů ne úplně fungující rodinka začne postupem opět fungovat zpytováním svědomí z předešlých nepovedených činů a kde vše, co se může pokazit, tak se neustále otravně a předvídatelně dokola pokazí. Antagonistka je skvělou sportovní reprezentantkou v oboru, jelikož její jediný účel je tyto nehody katalizovat z divně nelogických důvodů a minimálně bych čekal, že s vědeckou inteligencí hlavních postav by ji prohlédli hned ten samý díl, co se na place objevila. Světlý bod pro mě byli oba rodičové; Toby Stephens a Molly Parker jsou skvělí a neúnosně sympatičtí. Trikově slušný, kouká se na to dobře, ale působí to sem tam trochu sterilně. Zábava pro tak +-10-13leté děti určitě dobrá, pro mě už na hraně nudy. ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)
  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama