Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milý snímek, byť s poněkud krkolomným scénářem. Takže když si člověk odmyslí ztracenou dceru, nesmyslně vytvořenou identitu a průměrné herecké výkony, zbude docela zajímavá filosofická otázka, zda je lepší mít hromadu škol, znát spoustu teorie, nebo se vypracovat praxí. Jistě ideální je obojí, jinak v reálu bohužel papír vítězí nad praxí. Za mne 50%. PS: Jeniffer překvapivě vůbec nebyla kožená jako obvykle. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez filmu prospěla, zaštítila jej produkcí i slibným songem. S čím dalším ale měl její projekt přijít, to už jasné není. Scénář je zhusta "televizních" kvalit a hlavní hrdinku nestaví zrovna do dobrého světla. Maya má být/ je sympatická a dobrotivá, ačkoliv se ke své prestižní práci v kosmetické firmě dostala nečestným způsobem a v mládí se zřekla svého dítěte. Vanessa Hudgens zde není nasazena jen tak = SPOILER jak prdel Jennifer/dozvídáme se, že Vanessa, která také pracuje ve firmě, byla adoptovaná a ve skutečnosti je dcerou Mayi = konec SPOILERU. Nejvíce iritující byl monotonní průběh filmu a také to, jak si to celé libovalo ve své průměrnosti, což u jména režiséra Peter Segal dříve nebývalo zvykem. Kromě hlavní hvězdy nikdo nedělal nic pro to, aby film odlepil od průměru. Kdo čekal třeskutou komedii, nepochodí. Jennifer zde jednou legračně klopýtne, vyskytuje se zde ještě žena, co má strach z výšek. Na gagy je to proklatě chudé. Náznak sociálního dramatu mně přišel celkem nepatřičný, Segal není režisérem, který by chtěl na něčem takovém stavět, a skoro to vypadalo, že (mu z té svěží padesátnice) staví. Naštěstí se to do nudy úplně nepropadlo. Podvodnice, kterou naše hrdinka v podstatě je, je hodně oblíbená, takže když by to na ni náhodou náhle celé prasklo, je jistota, že jí žádný postih nehrozí. Jennifer má ženské přednosti, firmu postavila na nohy a celkově je celý film tak hodná, že i kdyby všechny zavraždila, pořád jí to projde. Je otázkou, nakolik se režisér podřídil JLO, já bych řekl, že značně. Chtěla mít film jen pro sebe a tak to také je. 6/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdyby se tvůrci drželi primární dějové linky,mohla to být celkem solidní,byť klišoidní zábava na jedno podívání.Tím,že ale do toho přidali druhou a pro mě celkem zbytečnou a nepochopitelnou dějovou linku,která byla evidentně vycucaná z prstu,se ze Second act stala rádoby slzopudná slátanina.To,že J-Lo hraje postavu o minimálně 10 let mladší než je sama je nakonec ten nejmenší problém...20% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která splní svůj účel, pokud tedy od ní nic jiného nečekáte. Jen těch držkopádových vtípků mohlo být méně, nejlépe jeden a dost. Poučení, jež se tvůrci snaží dát, je bohužel založeno na lžích, čímž tak nějak ztrácí význam. I když současný globalizovaný svět už dávno nefunguje na principu pravdy. Kdo dnes věří tomu, že pravda vítězí? A podle toho se pak taky chováme. (40%) ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nevím sice, která vyšší moc zasáhla, ale jsem jí neskonale vděčná, protože jsem málem na tohle šla do kina. Trailer vypadal sice celkem zajímavě, ale jaká plytká slátaninka se z toho vyklubala mě překvapilo. Myslela jsem, že se bude jednat spíše o budování kariéry jedné osudem a finančně postižené sexy paní, která neměla možnost vystudovat jednu z Amerických prestižních škol tolik potřebných k tomu, aby nemusela někde na ulici prodávat párek v rohlíku. A navíc jsem doufala, že při této příležitosti klofne nějakého zámožného fešáka (přání mé romantické duše). A já se místo toho dostala do příběhu, kde úplně z haluze potká svoji dceru, kterou odložila ještě jako mimino, a která je náhodou i adoptovanou dcerou majitele firmy, který ji na základě lživých informací o jejím vzdělání přijal. Sory, většinou vulgarismy v komentu nepoužívám, ale neposrali byste se z toho? A jelikož chlapa měla už od začátku filmu, sice nic moc, ale měla, tak mi bylo hned jasný, že mé druhé přání splněno nebude. Nehledě na to, že to je nejspíš poprvé, co jsem slyšela mluvit Lopez bez dabingu.....a není to pěkný. No a navíc její dceru hraje Vanessa Hudgens. A tohle stvoření je vždycky ve filmu jako pěst na oko. Neuměla hrát v Muzikálu na střední a neumí hrát ani teď. Jen ťulpas by ji obsadil do role. No chtěla jsem dát původně 3 hvězdy, ale jak tady čtu to svoje rozhořčení, tak skončím nakonec na dvou. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)

Reklama

Reklama