Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy není pozdě začít znovu! Vtipný a zároveň romantický film o cestě jedné obyčejné dívky za štěstím. Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá pozici, o které vždycky snila. Tím ale její nesnáze nekončí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (79)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak moc mi byl tento film volný. Humor založený na pádech na hlavu i když to asi byly ty lepší části, jelikož když nikdo nikde nepadal tak dostali prostor nesympatické postavy jako ta asiatka s vědcem, což bylo naprosto příšerné. Co se týče nějakého příběhu tak vše co se ve filmu odehrálo bylo předvídatelné a nevnuklo divákovi ani špetku emocí. Otravný film a ztráta času. 10% ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlastně vůbec netuším za co 3 hvězdičky. Celý film je nadmíru otravný. Hlavní hrdinka, knír přítele hlavní hrdinky, námět, knír přítele hlavní hrdinky, nejlepší kamarádky hlavní hrdinky, opětovné shledání matky a dcery, knír přítele hlavní hrdinky, Jennifer Lopez, ošklivá Vanessa, prostředí, ten knír, prostě všechno je to nadmíru otravný, ale vlastně mě to neotravovalo. Šla jsem na film s Jennifer Lopez, tak přece nebudu překvapená, že to není na Oskára. Vyškrtla bych celé to shledání matky a dcery, protože to bylo ze všech těch otravných věcí nejotravnější, oholila kníra přítele hlavní hrdinky a víc se soustředila na fakt, že Májka si přivlastnila cizí identitu, protože to mohla být švanda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych se nějakým kouzlem dostat do tohoto filmu. Nejdřív bych propustil všechny zaměstnance Franklin & Clarke a natřel jim držku indulonou. Nebo klidně naopak. Záleží, kvůli čemu by hysterčili víc. Podnikavou dívku JLo bych nakopnul de jejího sexy zadku za stále stejné herecké kreace a jejímu partnerovi oholil ten úlisný knír. Té nechutné kamarádce s napuchlými rty bych s chutí dopřál waterboarding s kanystrem bílého vína a zeptal se Treata Williamse, jestli si kvůli své přítomnosti tady trhá vlasy. A na samém konci, snad by se Batman nedíval, zase nakopnul JLo za ty nakydaná moudra. Teda hned poté, co bych si od pusy otřel vlastní zvratky.. Možná ta recenze působí trochu vyšinutě, ale to oni ze mě udělali.. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pohádka plná klišé od začátku do konce. Úvod má sice několik vtipných scén, ale celý je to tak zoufalý a unuděný, že to až není možný. Lopezka je přitom tím nejmenším problémem. Ona je sympatická ve všem, ale scénář i režie je tak moc nezajímavá, že nebudete za chvilku vědět o čem to pořádně bylo. A je mi fakt líto Mila Ventimiglia, kterýho jsem po Hrdinech žral.. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka, která spadá spíše do kategorie "lepší než jsem čekal." Protože JLo přeci jen zárukou filmové kvality není. Je to komedie, ze které mohlo být mnohem více, a která se bohužel ubírá spíše línou a komfortní cestou, než aby nějak riskovala. Je prostě jenom OK. Jediná věc, která mi vadí je dějová linka adopce, která je pro celý film až zbytečná a dělá jej ještě méně uvěřitelným, než je už tak. 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Obchod se slevami, kde Maya (Jennifer Lopez) pracuje, byl natočen v Queens Food Bazaar, 24hodinovém obchodě, který nebyl pro natáčení uzavřen. (ČSFD)
  • V jednej scéne nájde Maya (Jennifer Lopez) fotku s Barackom Obamom a jeho manželkou. Jedná sa o skutočnú fotku, Jennifer sa s Barackom stretla na inauguračnom plese v roku 2009. (Astonko)
  • Natáčelo se od 23. října do 15. prosince 2017 v New Yorku. (ČSFD)

Reklama

Reklama