Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná "Sandlerovka". V mých očích to trochu víc sráží přemíra oplzlýho, místy až fekálního, humoru. S tím prostě tradičně mívám problém. A je to škoda, protože jinak si film udržoval po celou dobu opravdu žertovnou náladu a některý pasáže byly fakt povedený, jako ta na jachtě ze začátku filmu nebo ženská bitka v závěru. Nakonec bych rád zmínil, že jako správnýho filantropa, dobrodince a vůbec dobrýho a dokonalýho člověka, mě mrzí, že to není film podle skutečný události, protože ten lék už bychom opravdu sakra potřebovali. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Sandler to tentokrát zkouší trošku akčněji a vychází mu to! Nejde o špičkovou komedii, ale o pohodový, lehčí nadprůměr, který se na Sandlerovy poměry drží celkem na uzdě a nezásobuje nás nechutnými, pubertálními vtipy v příliš velké míře. Námět je rozehrán solidně a nabízí Sandlerovi a Spadovi dobrou výchozí pozici pro využití jejich komediálních talentů. Chvílemi dojde nečekaně i na vážnější momenty, které i přes určitou absurdnost působí celkem uvěřitelně a dávají snímku určitou hloubku, kterou sice nepotřeboval, ale nijak mu ani neškodí. Sandler už nám naservíroval lepší snímky, ale pro jeho fandy bude The Do Over i tak dobrou zábavou. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Vsichni suchari to sice zdissovali, ale to byva obvykle znamka lepsi zabavy. Ackoliv jsem doposud Spada nemel rad, tak v tomhle filmu byl za losera a byla to mega prdel - urednik v bance v obchodaku s zivotem na hovno, proste sem se dycky gebil a bylo jedno, jestli o nem rika kunda "smrdi jak boty" nebo jestli seka travnik zatimco manzelky ex mu tu ex prohani v bazenu a cakaj na nej vodu.. proste Sandlerovka a me ten humor sedi. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

The Do Over mi neskutečně sednul, přesně takovou oddechovou komedii jsem už dlouho potřeboval a ano, dobře jsem se bavil. Sandlerův osobitý humor v tandemu se Spadem výborně klapal, film srší jednu povedenou hlášku za druhou, vše doplňují parádní perverznosti a opomenout nemohu ani Paulu Patton, které patří můj velký dík za volbu šatů s výstřihem až do kuchyně - opravdu bylo na co koukat. Dávám Áďovi za tuto svižnou zvedačku nálady čtverec a jednoznačně můžu doporučit - 75%. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tip som dostal s poznámkou, že netypická Sandlerovka. Chápem prečo si to dotyčný myslel, ale ja to hodnotím ako Sandlerovku celkom príznačnú. Je tu za frajera a má vedľa seba looserského parťáka, homofóbne hlášky padajú jedna za druhou (a samozrejme, že z každého zloducha sa musí vykluť gay, veď logika, ne?), má to fakt, že kruto debilný storybuild a tie "zvraty" síce odhadneš 10 minút pred tým než sa stanú, ale dokopy nedávajú žiadny zmyseľ. Dobre sa mi pozeralo na Paulu a cítil som sa pri tom celkom easy. Ale tretiu subjektívnu šúpem za záverečný ženský wrestling s úplnou hudbičkou a SlowMo. :-) Tá scéna je úžasná! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama