Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bankovní loupeži utrpěl vůdce gangu lupičů ztrátu paměti a skončil v psychiatrické léčebně pro zločince. Když se mu po mnoha letech podaří utéct, vydává se po stopě milionů dolarů, které po loupeži ukryl. V patách mu ale je neúnavný detektiv. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(14%) BACK TRACE mě teda vůbec nepřesvědčil. Neřeším hodnocení na CSFD, recenze apod., ale tohle se opravdu nevydařilo. Béčkový režisér Brian A. Miller natočil 3 mnou viděné béčka The Prince, Vice a Reprisal. Všechny tyto tři filmy - to bylo nic extra, ale na to jedno shlédnutí a na tu nejslabší možnou 3* (a mé hodnocení 50%) to stačilo. Zato tohle ? Už od začátku jsem necítil skoro žádný příběh. Nezaujal mě, nebavil mě a ani jsem mu nerozuměl. Veškeré dialogy byly neskutečně táhlé a nezáživné. Akce byla nudná, především úvod – u něhož jsem málem usnul. Scéna na začátku jako kdyby já s babičkou a dědou točil přestřelku. Následující akce byla většinou v 3/3 filmu, která rovněž stála za vyliž prdel, usínal jsem u ní. A celých 2/3 filmu se neskutečně vleklo. Stallone ve vedlejší roli tu občas moudře promluvil a ani to mě moc neuspokojilo. Opravdu nebýt tu on a něco málo ještě ve filmu chybělo a už bych šel do nudného odpadu. Nějaký ten příběhový námět se ztrátou paměti tu byl, nic extra nelogického bych tu nehledal, ale i tak to byla ztráta času a ta 1*je tu opravdu jen z milosti. Už nikdy více! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Moje dvě hvězdy jsou asi až moc.Miller sice je hodně na rozhraní béčka až céčka,ale jak Elitní zabiják,tak i Vice byly poměrně slušný kousky s přitažlivym obsazením.tady sice figuruje můj oblíbenec Sly,ale vlastně se tady jen míhá a vyskytuje.Děj filmu blbej jak necky,stokrát omšelý,což by ani nevadilo,ale nemá to nic ,co by film ozvláštnilo,a diváka zaujalo.je to sice škoda,ale holt ne vše se povede.30%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrůznost jako Plán útěku 2 se sice neopakuje, ale kdyby si tohle Stallone odpustil, určitě bych se nezlobil. Proč jen tihle velikáni nedokážou se ctí odejít :( Je ti 72 chlape, vypadáš skoro na 70 a myslíš že ti někdo uvěří že hraješ aktivního detektiva policejního sboru? Zřejmě i v Americe mají problémy s nedostatkem lidí. Takže Willis, Cage, Seagal a teď už i Stallone. 30% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak i já jsem se dostal ke zhlednutí nového filmu mého oblíbeného Sylvestra Stallona.Potom co jsem si přečetl zdejší dojmy a na jiných stránkách recenze,tak jsem očekával totalní sr.. Jasně,není to žádné mistrovské dílo,ale na druhou stranu,aby to zde bylo v černých číslech,tak to zase fakt jako ne.Ano je viděť,že to točil režisér béček a je znát i to,že to mělo malý rozpočet,ale herecké výkony a příběh zapadají do škatulky průměrný tv film.Ani ty řeči,že jde o nejhorší film Slye mi moc nesedí.Takže pokud vám nevadí průměrná ,levně vypadajicí tv kriminálka na víkendové odpoledne,tak proč ne.Navíc pokud máte jako rádi Stallona.Za mě tedy celkově 50% a tři hvězdy ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Od Slye jsem ještě zvědavý na Ramba. Tady se jenom mihne a možná i za to nedám nakonec odpad, protože je to jinak totálně nekompetentní a navíc i nezábavný film. No a kazit si na stará kolena pověst účastí v podobných pochybných projektech snad Stallone nemá zapotřebí. Aspoň jsem v to tedy doufal...10% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 29. ledna do 10. února 2018 ve městě Savannah (Georgia, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama