Reklama

Reklama

Death Kiss

  • Velká Británie Death Kiss
Trailer 1

Cudzinec s tajomnou minulosťou (Robert Bronzi) prichádza do mesta zamoreného zločinom a terorom, kde berie zákon do vlastných rúk, aby mohol ochrániť mladú matku Anu (Eva Hamilton) a jej dcéru Tanyu (Stormi Maya). (m.a.t.o.)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Pecan206 

všechny recenze uživatele

Film o superhrdinovi a katovi v jedné osobě, kterému ty akční scény nevěříte. Též i chabá dějová linie. Kdo by nečekal víc, když zde je dvojník legendárního Bronsona, u toho to ale bohužel též končilo, dvojník co nedostál své role. Jako béčko před 40 lety by se to nechalo skousnout lépe. A dobrá rada na závěr: jde li na tebe někdo s Uzi, tak se stačí schovat za dveře automobilu co najdeš a prostě jdeš proti němu :) 30℅ ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Reinkarnácia Charlesa Buchinskeho v jeho najslávnejšej úlohy - nemilosrdného vymáhača spravodlivosti. Problém je, že aj keď sa mu ten Maďar podobá ako jednovaječné dvojča, jeho herecký prejav je kdesi na úrovni robota. Celý film pozostáva v pravidelnej rotácii troch dejov - Mr. K (žeby narážka na Kersey?) odkrágľuje nejakého hnusného zlosyna, pohľadná matka sa rozpráva so svojou paralyzovanou dcérkou a hnevom nasiaknutý moderátor v rádiu rozoberie morálnu dilému dnešných čias. Postupne sa všetky tri línie zbiehajú a dochádza k rozuzleniu, ktoré je zrejme aj babičkám odchovaným na telenovelách. Akcia je vcelku hojná, ale prevedenie je totálne diletantské, K. kráča pokojným krokom v daždi guliek z automatických zbraní, potom si raz vystrelí, vyšplechne gejzír hnusnej digitálnej krvi a v meste je o jedného gaunera menej. Na celom akčnom filme tak paradoxne najviac zaujmú zanietené monológy Daniela Baldwina nazerajúce na náš svet z uhla pohľadu, ktorý by do svojho filmu určite žiadne veľké hollywoodske štúdio nedalo. Ďalší Perezov film, ktorý ma utvrdzuje v presvedčení, že Uwe Boll je hotový génius. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nepřiznaný levoboček Charlese Bronsona krosí padouchy, kteří ubližují malým i velkým holčičkám. Tady je úplně všechno špatně, ale občas je to fakt nádherně mizerné. Jestli mi něco utkví v hlavě, tak jsou to mimózně vybuchující gejzíry rudého barviva. Za to i za další legrační momenty si to těch 10% zaslouží. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Variace na osamělé a málomluvné vlky Charlese Bronsona v dokonalém podání jeho dokonalého dvojníka, teď už mohu napsat i imitátora jeho manýrů a pohybů, které si mohl/měl dát patentovat. Asi nebudu jediný, kdo se značně podivil nad maďarskou kopií ikony 80 let, co plení město od šmejdů ze zločinného podsvětí a nezištně vydržuje sexy pružnou matku a její tělesně postiženou dceru, aniž by plnil všechny tělesné otvory, které mu dá lepá Eva Hamilton posléze k dispozici, aby ulevil svému svědomí. Rene Perez si to ošéfoval i po stránce kameramanské, střihové, scenáristické a hudební, což je u něho zvykem. Už méně je u něj zvykem, že stvoří film, který má svěží fazonu, nízkorozpočtová lacinost mu není na závadu, herci vcelku plní, co se po nich chce. Náběh na grindhouse mlýnek je výhodný v drsnějším pojetí četných přestřelek, v nichž krev chlístá jako gejzír, pochopitelně je i šance na obnažené kozy, s nimiž se vytasí i hlavní ženská hvězda. Je zde ale jeden zásadní problém - většina vážně myšlených scén má nádech (nezamýšlené) parodie, zvláště na to doplácejí zpomalené pasáže, v nichž Robert Bronzi urputně koná a chová se jako jeho zesnulý akční vzor, načež si chce vydobýt u publika respekt, což nejde hned, zvláště po scéně, v níž si to napochoduje do smršti kulek s utrženými dveřmi od auta, sloužícími jako štít. Hele, já s tím problém neměl. Určitě se mu (nechtěně) zasmějete, nicméně ta jeho podobnost se slavným hercem je natolik pozoruhodná, až přidává filmu na bodech. A není zdaleka jediným, kdo dvojničí: Daniel Baldwin, na kterého zbyla poněkud nadbytečná role rádiového spíkra, co lamentuje nad špatným justičním systémem, může v budoucnu zaskočit za svého slavnějšího bratra Aleca. A Richard Tyson je nadále odsouzen hrát lumpy všech kalibrů, což je přívětivé i pro tento film. Věřím, že v budoucnu Perez přemluví Hamiltonovou k vícero nahým kreacím, a přijde s něčím podobně naivním, co je svěžejší než nedávná spřízněná Willisova kino mstivá kreace, také dělaná po vzoru Bronsona. Údiv z dvojničení po vzoru filmu s Járou Cimrmanem se už ale patrně nedostaví. Bronziho už budu mít prohlédnutého a zažitého. 7/10 ()

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

Maďar Robert Kovacs "Bronzi", koníčkem profesionální neherec a plagiátor Charlese Bronsona, bezostyšně zprznil dnes již kultovní Death Wish. (Místo přezdívky "Bronzi" bych mu dal spíš přezdívku "Neběhám".) Ani radši nechci vědět, kdo je ten Rene Perez, kterej k tomuhle spatlal dohromady režii, scénář, kameru, hudbu a střih. Docela se divim, že v tom i nehrál, ale kdo ví... Nicméně jedno se musí nechat, název se povedl, protože tohle byl vskutku nefalšovaný Death Kiss. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama