Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (91)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nutno podotknout, že Patryk Vega se toho opravdu nebojí, což už předvedl v dvoudílné gansta řezničině Pitbull. Tady se zaměřuje na dámský osazenstvo, který když chce, taky umí zatnout tipec. Chvílema je to fakt drsný a chladný, ženský dostanou občas nařezáno nepěkně, ale taková závěrečná scéna s kladivama je taky silný kafe. Poláci ukazujou, že v tomhle žánru umí rozhodně chodit, narozdíl od našich tvůrců, kteří prostě něco takovýho natočit neumí. Na tomhle poli se máme ještě co učit. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Polská gangsterka ( údajně inspirovaná skutečností) o infiltraci tajné policistky do drogového gangu a zároveň vzestup kriminální kariéry chůvy v drogovou ředitelku. Na jednu stranu je film scénáristicky hrozně rozkouskovaný do různých linek hromady postav až je to nepřehledné, ale zároveň je to jedna velká jízda odvyprávěná na jeden nádech, Vážné , brutální akce říznuté až parodií ( pětihvězdičková je linka, kdy chůva a matka alá Barbína jsou bez peněz a musejí do Skandinávie prodat fet po zatčeném manželovi ) Jako filmový zážitek je to mírně nadprůměrné a zábavné ( já se fakt zasmál!) ale vždycky polskou kinematografii srovnávám s naší a brečím - v českém filmu jsem nikdy neviděl, aby se produkoval film, kde hlavní hrdinka jezdí v lamborghini, natáčení u moře ve Španělsku, hromadné bouračky, kde auta dělají salta, přestřelky na ulici s desítkami komparzistů, hlavní hrdinky mluví sprostě, svlékají se ( A.Poplawska 41 let!! the best of ) a šukaj ( omlouvám se za vulgarismus, ale to slovo je trefné po shlédnutí ) o sto čest. Točíme i lepší filmy, ale ten rozměr, které jsou polské filmy schopné dosáhnout produkčně mne fascinuje. ()

Reklama

Mngwa 

všechny recenze uživatele

Je možné, že jsem viděla omylem jiný film než to, co tu všichni opěvují? Protože to co jsem viděla já byl totální úlet. Začalo to jako detektivka, pak se to vylouplo do thrilleru a až zhruba v polovině mi konečně došlo, že je to nepovedená černá komedie. I s nekonečným úsilím a sebezapřením nedosledováno. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevěřili, že Poláci dokáží udělat mafiánskou vyvražďovačku, mýlili jste se. A stejně tak já. Svižná gangsterka o tom, jakže se přebírá obchod s kokainem v zemi, jehož kvalita potravin je pověstně nechvalná. Pokud jako divák preferujete kozy a současně je vám po chuti extrémní brutalita, budete nadšeni. 85 % ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Po Mory Wratislavi už druhá pecka od Patryka Vegu, ktorého filmy začínam v tomto momente intenzívnejšie sledovať. Dobre vymyslený príbeh plný zvratov a nečakaných udalostí, kvalitní herci,drsný humor, slovník typický mafiánskemu prostrediu, dobrý soundtrack, zaujímavé postavy a tempo, pri ktorom som sa nenudil ani minútu (pri tom má film viac ako 2 hodiny). Women of Mafia sú skrátka typickou gangsterkou, aké mám rád a obsahuje naozaj všetko, čo si od podobného filmu predstavujem. Poliaci potvrdzujú, že v ich filmografii sa nachádzajú naozaj kvalitné počiny a že sú z hľadiska tvorby filmov na kilometre vzdialený od tej našej... PS: a SPOILER: tá pestúnka s nimi teda pekne vydrbala :D 95% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama