Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

cskomando 

všechny recenze uživatele

Je to jenom noční ale dějově pěkně promakaná hra. Napětí, sem tam akce spojená s vraždami. Čistý horor to ale úplně není a na diváka ani tak nemůže působit. Lekačky zde nejsou, morbidní vraždy a gore také ne. Každopádně solidní pokračování s celkem propracovaným dějem, který v závěru opravdu překvapí. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Unfriended: Dark Web je další z řady snímků, který je natočen přes skype a internetové prohlížeče. Co se musí nechat, tak je příběh. Mě docela oslovil a musím říct, že vůbec nebyl špatný a byl dobře propracovaný. Syndikát, který je v tomto snímku vlastně nepřítel je velice chytrý a nedělá chyby. Herecké výkony tu moc nečekejte ale musím říct, že jsem se těch 85 minut bavil i když to ze začátku mělo slabší rozjezd tak to nakonec vytáhlo slušný finále a ten příběh samotný. 60% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně solidní napínák využívající plochu počítače jako prostředek vyprávění příběhu. Tenhle námět už tu párkrát byl, ale potěšilo mě, že se dvojka vydala trochu jinačím a pro mě o něco zajímavějším směrem. Tématika dark webu to táhne hodně, herci už o něco méně, ale osobně mě dost bavilo sledovat už jen samotný desktop a to, jak si s tím tvůrci vyhráli. Je to docela surové, občas to fakt děsí (tradičně hlavně, dokud je nebezpečí neviděné, ty rozkostičkované záběry na efekt moc ne-e), ale vytěžené mi to taky úplně nepřišlo. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů mě strašně baví. Nevím, co očekávali ti, co tomu dali odpad! Tenhle film je nemožné přeložit do češtiny tak, aby si ho neanglicky mluvící divák mohl užít, možná proto tolik odpadů. Je tam tolik konverzací, ať už psaných, nebo mluvených zároveň, že někdy nevíte, kde se dříve podívat. Příběh je hodně dobrý, nechybí dobré zvraty, nevím, proč je tady tak podhodnocován. A Unfriended: Dark Web má dokonce dva konce :) (https://movieweb.com/unfriended-dark-web-2-alternate-endings/) ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Jelikož film Odebrat z přátel z roku 2014 stál za starou belu, byl jsem přesvědčen o tom, že jeho volné pokračování s podtitulem Dark web se polepší a konečně bude opravdu děsivé, znepokojující a nervydrásající.. a opravdu se tak stalo. Odebrat z přátel: dark web je sice postavený na stejném principu a bázi, jako byl ten ''skvost'' z roku 2014, ovšem zároveň vše dělá lépe. Postavy jsou konečně zajímavé, mají pochopení pro ostatní postavy, chovají se lidsky a furt jenom nekňourají, nebrečí a nechovají se retardovaně. Já osobně jsem tedy za tento film rád, i přesto, že někteří ostatní lidi ne. Film tedy rozhodně není vynikající, ale špatný rozhodně také není. Hodnocení 3/5 si tedy myslím, není vůbec špatné :-) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama