Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Unfriended si už vůbec nepamatuju, vím jen to, že jsem z toho nebyl zklamaný, i když na to ostatní nadávali a to samé platí pro tento sequel. Ještě před ,,vypuštěním" do světa to mělo samé negativní ohlasy, což nechápu. Sice to není nic převratného, ale rozhodně to není takový průser. Téma dark a deep webu je pořád v kinematografii neprobádáno a dá se říct, že to tak zůstává i po Unfriended. Do detailů se nešlo, takže nedostaneme žádná videa nebo obrázky nějakých kriminálních praktik. Smůlu tak mají ti, co čekali touto formou vraždy a mučení. Zoufalá situace obětí hackerského útoku je naopak uvěřitelná a po psychologické stránce tím pádem film funguje. Směju se nad některými komentáři tady, které si stěžují na nereálnost. Tohle, a věci mnohem horší se v dnešní době dějí neustále, i když o tom nemáme ani ponětí. - Jako celek mi to stačí na průměr a komu tenhle styl filmu sedl, tak doporučuji lépe zpracovaný The Den, případně Megan is Missing. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Joo, něco podobného zažíváme každý týden na online-výuce. Nuže dobrá, druhá hodina záhy odzvonila, a našich mladých hrdinů bude neúprostný hack znovu terorizovat! Já jsem fakt nenáročný čurák, který i ze špatnýho hororu udělá ověnčené oscarové dílko. A lhal bych, kdybych řekl že se mi minulý díl trochu nelíbil. Nebyla to sice žádná vrchní stolice a žádná včelí královna v hororovém úlu, ale nemůže zapřít tu režisérskou vynálezavost. Tenhle díl mi dokonce příjde více realističtější než ten minulý. Místo hnusnýho pšouka který za sebou nechal ten středoškolský tlustoprd, tu zas přišel polský hacker Lucas. Té strašidelné IT duchařiny tu byla asi stejně, jakou já mám procentoalnější šanci, že se po dvou čokapiků a jednoho cheeseburgeru nezeru jak drak na hajzlu. A podle mých výpočtů, to je 1:200 000.. takže ano, malá. Jediné, co mě zaujalo, a taky proč jsem se na tento divnokalkul podíval, jako mladý voyeur na seschlou bábu od rakevního poklopu, byl Dark Web. Temný web je věru zajimavé a nevyčerpatelné téma na horor. Mohlo se z toho vytěžit mnoho diamantů, a ne jen smradlavé a hnědé uhlí. Nezajimavé obsazení v nesympatické mládeže z toho udělala jen horší pokračování, už tak podprůměrného hororu. Vtáhne se to jako moje ranní sračka po třech šálkách kávy. Už prosím, ne. #odpadnisklizen [2020] ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepšie ako jednotka s podtitulom pomsta posranej tínedžerky, pretože takto, spracované ako triler to je rozhodne lepšie, s dobrým príbehom, dostatočne trápnymi hercami a celkom dobrým záverom, ktorý by potencionálnej trojke pod vedením dobrého režiséra a lepším rozpočtom dával možnosť ponúknuť naozaj vydarený triler, najmä ak by sa viac deja odohrávalo na kamerách v interiéri mesta či budov, nielen na obrazovke ich počítačov. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi jako bych viděl asi špatnej film. Tohle nebyl vůbec horor oproti 1. dílu. A s Dark Webem to nemělo nic společnýho. První hodina byla o nudných kecech o tom, kdo sehnal nejvýhodnější slevu v Kauflandu nebo o jeho novým laptopu, kterej se seká každý dvě sekundy, když si Skypuje a na druhým konci je feťák s kapucí. Ani druhá polovina se nezlepšila. Dokonce se ještě o dost zhoršila! Jako plasty v Atlantském oceánu! Až moc se to najednou urychlilo! Všichni začli umírat jako hejno ptáků v Aqualandu Moravia! Smrti byly špatně provedené a ohrané. Tak né asi, když si máš vybrat mezi retardovanou mámou a fucking lesba dě**ou, tak si vybereš slevu na topinkovač. Konec filmu byl asi všem jasnej, pokud jste viděli první díl. Ta jeho holka je zas**ná hluchá dě**a. Beztak umí mluvit! Dark Web videa tam mohly být o dost více ukázaný. Né tak, že klikneš a řekneš si : ,,ÁÁÁ to je moc děsivý!'' a potom to zavřeš. Nechápu, proč ten týpek vůbec ukradl ten laptop! V dnešní scivilizované společnosti přeci lidé nekradou nebo snad ano?! Opravdu mě zajímá, co dělá za práci. Opravdu výrazné zhoršení! S Dark Webem to je opravdu úzce spojené. VYHODNOCENÍ: TAK JSI HLUCHÁ NEBO POSTIŽENÁ!!!!!? ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Již jednička u mě slavila ve své době úspěchy a teď pokračování povýšilo na úplně nový levl. Koncept byl rozdílný a tentokrát se nejednalo o duchařinu a možná proto dílo nebylo nijak zvláště strašidelné, ale ten nápad mě doslova odpálil. Příběh měl velice napínavou temnou atmosféru a neztrácel tempo až do samého konce, za což přičítám opravdu hodně bodů. Jediné mínus které mě napadá, že se toho na obrazovce počítače velice často odehrává příliš a člověk tak nestačí sledovat všechny konverzace, stahování atd. Mimo to jsem s tímto počinem zatím nejspokojenější z žánrově a typově podobných. 89% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)

Reklama

Reklama