Reklama

Reklama

What Keeps You Alive

Trailer 2

Obsahy(1)

Na víkendovou chatu uprostřed hlubokých lesů přijíždí Jackie (Hannah Emily Anderson) se svojí manželkou Jules (Brittany Allen). Tam se setkává se svojí kamarádkou z dětství Sarah (Martha MacIsaac). V dětství prováděly jeden průšvih za druhým. Jenže to vypadá, že Jackie ukrývá daleko temnější tajemství, než jen změnu jména z Megan. Hrozí všem nebezpečí, které si neumí nikdo ani představit?! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (51)

RaggamuffinSVK 

všechny recenze uživatele

Prvá trištvrte hodina je naozaj slušne mrazivá a jej vývoj som nečakal. Postavy sú tiež uveriteľné a veľmi dobre zahrané. No a potom sa to láme a láme, až to cele vyvrcholí úplne úbohým finále. Hlavná protagonistka sa začne chovať retardovane, ostatní taktiež a budete len čakať, kedy to skončí. Škoda, opäť len premrhaná príležitosť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějaké velké naděje jsem do kanadského snímku „What Keeps You Alive“ nevkládal, ale dokázal mě už na začátku zaujmout prostředím, které je prostě krásné s hezky se na něj kouká. A do toho vlétne příběh dvou postav, o moc víc jich není potřeba na celý film, jejichž idylka se změní v nejhorší chvíle života. Z hororového hlediska je příjemné, že zlo nepřichází z vnějšku. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 lesby si vyjdou na výlet na chatu k jezeru. Jedné tam začne hrabat (jí už hrabalo dříve, ale tam se to u ní projevilo ve velkém) a snaží se zabít tu druhou. Totálně průměrná záležitost,která začne nudit zhruba po 20 minutách kdy se z slušně rozjetého survivalu stane psychologická záležitost a vše jde tím do kopru. 40 procent za konec a dvě vraždy. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Tento nový kanadský hororový thriller disponuje najmä nádherným prostredím starej drevenej chaty uprostred rozľahlých lesov a v blízkosti jazera. Okolie priam stvorené na udalosti, ktoré sa následne začnú diať. Napriek minimu postá sa jedná o svižný, napínavý a kvalitne vygradovaný thriller s dostatočným množstvom akcie a zaujímavých zvratov. Samozrejme to nie je nič ani zďaleka originálne, ale svojich fanúšikov si to rozhodne nájde. 70 %!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Co tě změnilo v tohle monstrum?-Je to v povaze, ne ve výchově.- Psychologické drama manželského páru Jackie+Jules se změní postupně na survival, když Jules zjistí, že Jackie je psychopat - což je zde možná ještě slabé slovo. Jednu hvězdu za přírodu, dvě za příběh. Škoda, že divák nad chováním Jules jen kroutí hlavou, páč promeškává jednu příležitost za druhou, aby se zachránila. Jackie je správně šílená, a tak jí postupně musí člověk chtě nechtě fandit. Herecké výkony jsou velmi dobré. Útěky, pronásledování, podříznutí, ubodání, naporcování.... Čtvrtou hvězdu dávám za konec, jelikož tak by to asi mělo být. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V raných fázích vývoje filmu byli hlavními postavami manžel a manželka, nikoliv pár lesbiček. (Homerking)

Reklama

Reklama