Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (204)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia o dvoch podfukárkách. Anne Hathaway príliš nemusím, ale tentokrát ona bola tá znesiteľnejšia. Zatiaľčo Rebel Wilson, ktorá mi bežne pripadá celkom vtipná, bola tentokrát za neznesiteľné hovädo na úrovni Melissy Mccarthy. Príliš som nepochopil prečo sa tie dve postavy spojili. Nemali na to žiadny dôvod. Asi vôla scenáristov. A ani ten hlavný podfuk nebol príliš zaujímavý a napínavý. Celý film pôsobí ako taká nonstop improvizácia bez ladu a skladu a aj bez vydareného humoru. Pousmial som sa asi tak trikrát. Možnože aspoň ženám (bez vkusu) sa to bude páčiť, keďže chlapi tu sú za totálnych volov. 4/10. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Úprimne poviem že som očakával nudný a nevtipný film bez štipky fantázie či nádychu sviežosti. Z trailerov, zo všeobecného prijatia filmu, všetko dávalo náznaky, že film bude meh. The Hustle je meh ale v celkom okúzľujúci a šarmantný meh film. A to len a len vďaka Anne Hathaway a Rebel Wilson. Tieto dve dámy niesli tento filme na ich ramenách a vďaka nim tých 90 minút fungovala a príjemne ubiehalo. The Hustle nie je žiaden komediálny zázrak, no vrelo odporúčam toto milé-malé-neškodné filmové prekvapenie keď bude v telke či na Netflixe a chcete zabiť nudu. 3.5* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

V první polovině se těm šaškárnám v podání Rebel Wilson dalo ještě zasmát a i když některé fórky byly na hraně i za hranou trapnosti, dalo se to v pohodě přehlédnout. Ale když se k trdlování přidala i Anne Hathaway, šlo to celé tak trochu do kopru. Trochu to zachránil překvapivý a do určité míry povedený zvrat, ale ten to tahá sotva na průměr. 50% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která neurazí ani nenadchne. Na večer nebo odpoledne ideální, nemusíte u toho přemýšlet. Stačí vypnout a užívat si pohodovou komedii, kterou skvěle vede Rebel Wilson. Anne Hathaway jí perfektně sekunduje, musím ale říct, že mi dost vadil její britský přízvuk, taky se mi zdálo, že dost přehrávala, ale možná to bylo jen její uchopení role. Věřím, že si natáčení obě herečky užili na maximum a je to cítit i na plátně. Víc než čtyři hvězdy si to asi nezaslouží, ale dá se na něj koukat pravidelně. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Film bol iny, ako som cakala podla traileru, ale uzila som si ho. Rebel excelovala a Anne bola skvostna. Jej uvodna scena je za milion. Rovnako ako jej garderoba. Mladeho by som asi prerazila v lufte na troch malych, ale zvrat to bol celkom necakany. Ako oddychovka dobre. A medzi typickych sausage festom osviezujuce. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama