Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (204)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od začiatku sa to tvári ako nenáročná letná komédia, ktorá vlastne aj je. Dalo by sa určite polemizovať o vtipnosti jednotlivých hlášok a scén, ale vo výsledku možno počin s celkom čistým svedomím zaradiť do kategórie "neurazí, nenadchne" a pravdepodobne sa rýchlo vytratí z pamäte. Ak ste fanúšikmi pomerne prvoplánového humoru a chcete si pri filme hlavne oddýchnuť, mohli by sa vám Podfukárky páčiť. Čo mi prišlo veľmi podarené, boli úvodné titulky. Graficky jednoduché a (možno preto) efektné. Ale je trochu škoda, že keď sa na ne divák pozorne sústredí, vlastne mu prezradia nutnú časť deja. Ani herecky nejde o nič výnimočné. Rebel Wilson sa asi tohto typu rolí ľahko nezbaví. Anne Hathaway ničím neprekvapí, tí, čo ju milujú, tak ju budú milovať aj tu, ak ste ju nemali radi doteraz, tak tento film vám názor k lepšiemu zrejme nezmení. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Víc než 3* asi dát nemůžu, ale nebyla to vůbec taková hrůza, jak naznačovaly zahraniční kritiky a zdejší hodnocení. Je zde ale hodně vidět, že se cílilo spíše na ženské publikum. Pár trapnějších scén se tu najde (o ty se postarala hlavně postava Penny), ale "Podfukářky" jsou hlavně oddechová podívaná, u které může člověk vypnout a trochu se pobavit. Anne a Rebel se mi k sobě skvěle hodí a doufám, že si spolupráci ještě někdy v budoucnu zopakují. PS: Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na chuť britskému přízvuku Anne, nebo spíše hlasu, protože mi přišlo, že oproti normálu klesla o pár oktáv níž, ale plně mi to vynahradila tím německým, který jí šel na výbornou a bylo by super, kdyby ho ještě jednou pro nějaký budoucí projekt mohla využít. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Sobota večer. Manželka říká, ať se podívám, co dávají v televizi. Ale že se chce koukat na nějaký kvalitní film. Mimo jiné dávají Podraz (90%) a Podfukářky (57%)... A na co jsme se koukali?! Námět jako takový není vůbec špatný, relativně slušné procento vtipů je podařených, ale hned vzápětí humor výrazně poklesne. Proti Rebel Wilson nic nemám, třeba v Jojo Rabbit byla super, ale jestliže hraje postavu, jejíž jedinou charakteristikou je "tlustá neohrabaná ženská", tak mi to k zasmání opravdu nestačí. Pár dějových zvratů pozitivně překvapilo, ale jinak díky trapnému humoru spíše podprůměrný film... 50% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám radost, že zase jednou vylepším nějakému filmu hodnocení, protože poslední dobou jsem byla spíš ta, co ho kazí. Protože je mi ale jedno, jestli můj smích zapříčiní méně či více inteligentní humor, nemůžu to tady odbýt průměrem. Smích je prostě smích a holky mě nekontrolovatelně rozesmály hned několikrát. Ani já Rebel nemusím, ale na druhou stranu obdivuji, že si ze sebe dokáže udělat srandu a v kombinaci se skvělou Anne Hathaway mi až tak nevadila. 3,5* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podfukářky nejsou bůhvíjak chytrá komedie, která by dostala diváka smíchy do kolen a křečí, nicméně díky půvabné Anne Hathaway a trhlé Rebel Wilson člověk rád obětuje hodinu a půl svého času a nechá se unášet na vychytralých a nadmíru podlých tricích těchto dvou na první pohled diametrálně odlišných postav i hereček. Musím ocenit, že tvůrci nenaservírovali scenáristicky úplně plochou komedii, ale že se jim podařilo připravit i nějaké to překvapení a dějový zvrat. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)
  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)

Reklama

Reklama