Reklama

Reklama

Když draka bolí hlava

  • Slovensko Keď draka bolí hlava (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Barborka s Tomíkem tráví prázdniny u babičky a dědy v kovárně pod Dračí skálou, kde ze všech sil pracuje i netradiční pomocník dvouhlavý dráček Čmoudík. Jednou, když se děti chystají přespat v jeskyni společně s dráčkem, objeví na zdi jeskyně starou mapu a Čmoudík, jehož jedna hlava mluví česky a druhá slovensky, začíná vyprávět napínavý příběh o vzniku království Draka, velké lásce princezny Adélky a prince Janka, o letité kletbě a strašlivém Drakovi, o zlém skřítkovi Blivajzovi, ale i o tajemství Pomněnkové louky, ztraceném dračím vejci a párku klokanů. Zajímá Vás, kdy draci tančí hip hop, jak se slaví vánoce v dračí jeskyni, jakou kouzelnou moc má sto let nemytý dračí zub a hlavně proč draka bolí hlava? (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (299)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Bum Bum a Koniec. Mám vôbec povedať viac? Podľa mňa to vysvetľuje všetko "Když Draka Bolí Hlava" je absolútny odpad v rámci československej filmovej produkcie. Neviem kam hlbšie chce ešte Dušan Rapoš klesnúť, no tu nefunguje absolútne nič. Dialógy sú strašné, postavy sú neskutočne otravné a plné klišé, všetko je maximálne gýčovité a efekty sú tak strašné, že sa na to absolútne nedá pozerať. Gott v slovenčine znie hrozne, hudba vo filme je otrasná, vizuálne to neponúka nič a príbeh je tak neskutočne úbohý, že k tomu nemám čo dodať. Táto rozprávka by mala byť zakázaná. Nemalo by sa to sledovať, deti treba od toho držať čo najďalej a ak to chcete odsledovať v zdraví, tak doporučujem mať pri sebe fľašku. Otrasný film. Hodnotenie: F ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Někde v půlce, odešla 4 člená rodinka, a ke konci vstalo a zmizelo dalších asi 30 lidí. Já seděl dál, protože jsem byl úplně paralizovaný tou neskutečnou hovadinou. Hodnotím tak, jak se vyjádřila jedna paní s dítětem, kteří odcházely dlouho před koncem "Naposledy jsem byla v kině na českou pohádku. Že se ti zloději neštítí za takovej hnus chtít peníze" ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Dospěl jsem k názoru, že pan Rapoš nesnáší děti a hulí víc, než basketbalisté Jamajky na oslavě narozenin Jiřího X Doležala. V domění, že rozněžňuje děti veselým a milým Čmoudíkem, straší je Československým dvouhlavým Jabba Huttem a podtatranským Gottem alá Pandrhola, který chrlí moudra z facebooků, stejně jako kdysi pornoherečka Pergnerová. Na písničky otevírají chlebárny úplně mimo text a tak v dětském divákovi budí dojem, že se dívají na špatně nadabované péčko znudělým důchodcem, který si na stará kolena snaží přivydělat něco k té penzi. Když už se z té nudy zaposloucháte do rýmů jednotlivých textů písniček, dostáváme se na úroveň nově se přistěhovalé mongolské rodiny, která se během 1 týdne naučila říci česky: Já to nebyl a ještě k tomu stihla shltnout dva velbloudy z Liberecké ZOO. Je mi líto všech, kteří se dobrovolně rozhodli potrestat se za své hříchy koukáním na 99 minut Rapošovi balady o opiovém poli v růžovém světě, kde dítě musí trpět. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

História si pamätá mnoho homosexuálnych kráľov. Preto ma nevyrušuje, keď panovníka hrá Janko Koleník. Ale keď Gott sa snaží hovoriť slovensky a Magálová na oplátku česky tak, že to trhá uši, to ma už vyrušuje silným spôsobom. Gott sympaťák môže občas niečo pekne zanôtiť v slovenčine, ale na celý film nemá, no a Magálová nech sa vráti späť k svojim koňom, ten kŕč v tvári jak sa s tou češtinou trápila bol jasne vidieť. To je otras, Česi a Slováci si svoje bratstvo môžu dokazovať aj iným spôsobom ako drakom, ktorý trikmi neprekonáva ani Raťafáka Plachtu. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že pan Gott je nesoudný a má špatnou manželku a přátele.Protože kdyby jeho nejbližší za něco stáli, na rovinu by mu řekli, že je nejhorší herec všech dob a ať se na to vysere.Když hrál v jedné Troškově pohádce Lucifera a Boha, myslel jsem, že na větší dno klesnout nemohl.Mýlil jsem se.A když už někde hrát musí (zřejmě mu tak velí jeho vrozená ješitnost), tak ať ho alespoň někdo dabuje. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (21)

  • Jako rytíř se ve filmu krátce mihne i frontman legendární české rockové kapely Doga pan Roman Izzi Izaiáš. (rublik05)
  • Natáčení se zúčastnilo na 600 komparzistů. [Zdroj: Novinky.cz] (max21)

Reklama

Reklama