Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (118)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Je to přesně to, co jsem očekával od špinavýho Zombieho. Nedoufal jsem, že to dosáhne kvality Devils Rejects, ale že to bude lepší než House of 1000 corpses. Dostálo to tomu, co jsem očekával. Smrt a šílenství je na každým kroku, Otis je hajzl jak si pamatuju, Baby ještě víc twisted mind a novej týpek místo Cpt. Spauldinga bavil (už v 31 mi ten herec sednul). Je to správně špinavý, ujetý, odpuzující, hudebně skvěle podkreslený. Prostě grindhouse, co mi sedí. Škoda je, že se s tím Zombie tak sere a nesype jeden film za druhým, je to takovej low budget trash Tarantino horroru. Závěr v Mexiku už je jen perverzně/pestře/násilná tečka. Do poslední minuty jsem byl za 4* ale nakonec to bude 5. Mnohem lepší než první díl, o něco maličko horší než druhej. 5* a.k.a 85% ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Film natočený z posledních možných sil jen pro těch pár skalních fanoušků, kteří by se dali zde na ČSFD spočítat na prstech jedné ruky... Nebavilo mě to. Vlastně mě nikdy nějak moc nebraly ani ty první dva díly. I když to bylo na svoji dobu docela extrémní a možná i trochu zajímavé, exploitační a odvážné, ani tehdy, ani potom to nebylo kdo ví co. 70kovým klasikám se to rovnat nemůže. Třetí díl mě akorát nebetyčně sral, nudil, nebavil a iritoval. Hysterické ječení, vřískání, vysmívání se, střílení, bodání a řezání před roztřesenou kamerou mě fakt už nijak neuspokojovalo... Mě se prostě nelíbí Rob Zombieho rukopis a vlastně i jako člověk, nemám ho rád. Vizuál docela ok, děj příšerný, postavy na facku a hlavně nuda... /30%/ ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie není zrovna oslnivej režisér, což potvrzuje třetím pokračováním o běsnících vrazích Otisovi, Baby a Spauldingovi, kterého nahradil vrahoun Winslow Foxforth Coltrane, protože Sid Haig měl během natáčení závažné zdravotní problémy, proto ho Zombie musel přeobsadit (čehož si zřejmě nevšiml "zdejší hororový expert" Psychor, viz. jeho koment) a pár dní po premiéře zemřel. Zbytečné natahování a nezáživný děj nezachrání ani brutalita (o žádném gore až na jednu dvě scény se mluvit nedá, většinou jsou to jen šplíchance tmavě červené tekutiny a téměř vše digitálně vytvořené, takže v tomhle ohledu taky žádná sláva) a ani pořád dokola se pitvořící Sheri Moon Zombie, která mě brzy začala lézt na nervy. Mám pocit, že další snímek Roba Zombieho s radostí vynechám a když si k tomu vzpomenu i na jeho dva díly Halloweenu, tak věřím, že o nic nepřijdu. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Tohle je v pohode uz jen pro fandy tech postav. Ty to sice jeste utahnou, ale nic jineho ve filmu uz neni. Jen vypraveni co byli dal, bez zbytecneho nasili, skoro zadne gore. Otis vytahne Baby z lochu a ve trech zdrhnou do Mexika, po ceste zabiji, koho potkaji. Mrtvych je ve filmu dost, ale vetsina to dostane obycejnou kulkou do hlavy. Prumer, jen pro fandy. Trochu me sere, ze z Otise tam udelali uber motherfuckera a pritom ve filmu neukaze nic, krom sve sadelnate prdele. Skoda. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Keď ich pred štrnástimi rokmi vyvrhli z pekla, boli omnoho zábavnejší a malý deviant v mojom srdiečku im nadšene fandil. Po Spauldingovi ostalo prázdno, charizma postáv je preč, stratili šmrnc a vtip, nemala som komu držať nožíky. Baby je vyložene otravná a navyše pre pani Zombieovú už nastala časová perióda, kedy vizuálne začína robiť česť svojmu priezvisku. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Gangster v bílém obleku, který jako první šel zabít bejby z pekelné trojky, má v záběru před vstupem do pokoje, ve kterém zrovna bejby je, na nohou bílé mokasíny. V dalším záběru, kdy ho bejby střelí šípem, má už ale na nohou bílé kotníkové boty. (SsgtJira)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Gang v bílých oblecích na konci filmu používá airsoftové zbraně místo originálních (lze vidět u okénka vyhazovače nábojů, který je při střelbě zavřený – má být otevřený). (SsgtJira)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno