Reklama

Reklama

Скажене весілля

  • Ukrajina Skažene vesillja (více)

VOD (1)

Recenze (5)

Yaan2 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí musím říct, ze se filmová škola na Ukrajině hodně zvedla. Pripomina mi to filmy z české produkce cca před 5ti až 10ti lety. Ta atmosféra je na úrovni filmů od Vejdělka. Pobaví, doporučuji. Polina Vasylyna a Zadniprovskij předvedli hodne dobre herecké výkony. Jimmy Woha Woha se musel učit ukrajinsky. :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niečo na štýl Meet the Parents (Fotr je lotr) feat. Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? (Co jsme komu udělali?), avšak v ukrajinskom kabáte. Potenciál to určite malo, ale na môj vkus to bolo príliš "babovřeskové" a sedlácke. Našlo sa tu zopár trefných hlášok a vtipných scénok, ale ako celok mi to prišlo v mnohých ohľadoch dosť prihlúple a postava toho svokra mi išla parádne na nervy. Chudák černoch, že narazil na takéto "privítanie"... Viac ako 2* si to nezaslúži. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Když už se o tý Ukrajině všude tolik mluví a píše, tak jsem neodolal a musel jsem dát šanci tomuhle filmu, kterej byl ještě před několika dny v ,,šedý zóně".. zklamanej nejsem, ale každýmu normálnímu člověkovi muselo bejt jasný, že to nic extra nebude ()

Reklama

Reklama