Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Návrat domov nebezpečným spôsobom neraz prekračuje hranicu medzi roztomilosťou a detinskosťou. Rozumiem, že má ísť v prvom rade o rodinný film, ktorý si musia vychutnať aj deti, ale tvorcovia naozaj častokrát zabúdajú na staršieho diváka. Hačikó: Príbeh psa bol v tomto bod o dve triedy vyššie a mierne presladená Psia duša sa taktiež väčšinu času vedela zdržať vyslovene detinských scén, ktoré srdce malého dieťaťa dozaista potešia, no dospelí sa pri nich predsa len cítia mierne trápne. So skutočne odretými ušami dávam 3 hviezdy a film môžem odporučiť skutočne len milovníkom psov. Sám sa za jedného z nich považujem a napriek tomu film radím do vôd číreho priemeru. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dva roky po čarokrasném Psím poslání tu máme další ždímačku emocí pro všechny pejskaře, kterou jsem si užil i já, ačkoli jsem psa nikdy nechoval. Film je z větší části dělaný převážně pro dětské oči, na své si ale zajisté přijdou i další věkové kategorie. Mým dámským vrstevníkům se zalíbí hlavní mužský představitel, milovníci přírody jako já se pokochají scenériemi divočiny Colorada. ()

Reklama

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Krásný snímek, který se nemusíte bát pustit i dětem. Ano najdete tam nerealismus a tak dále, ale je potřeba k tomu přistupovat jako k pohádce/komedii, ke které prostě ta nadsázka patří. Humor se zde objevoval a decentně, nic přehnaného, občas velmi nadčasové hlášky či myšlenky a dokonce na emoce to umělo krásně zahrát. Za mě tomuhle filmu není co vytknout, vše funguje skvěle a slzička také ukápla. Rozhodně se řadí do čela velmi povedených psí filmů jako třeba Marley a já, Hačikó nebo Psí život (Fluke 1995). ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Že to finále pôsobí takmer rozprávkovo a šikovne obíde aj istý paragraf? Nuž, Návrat domov je čistý priemer z hľadiska filmového remesla. Digitálne triky na zvieratách odhalí nejeden rodič („dáko je to veľmi umelé“), no dve dievčatá vedľa mňa na premiére nedokázali spustiť z plátna oči a hltali film naplno. Ideálna rodinná zábava – sčasti áno, ale neprináša vôbec nič nové a je škoda, že po minulom filme s originálnymi myšlienkami sme skĺzli iba do obyčajnej kópie niečoho videného. Nie som psíčkar takže ma to nechytilo moc za gule ani ku koncu napriek dobre postavenému emočnému konceptu. Ak sa všetko čo sa vo filme deje vojde do jeho mena tak je niekde chyba. 48% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Režisér delfínoviek Najsilnejšie puto 1 a 2 (a finančák z gangsterky Nepodplatiteľní!) natočil adaptáciu románu autora Psej duše a výsledkom je toto. Spočiatku som sa nechytal a odolával som, pretože mi to pripadalo ťažkopádne natočené a príliš zaliečavo a pateticky napísané. Postupne si ma ale Bella získala, potom prišla „velká kočka“, veteráni, „kočka máma“ a starý dobrý Wes Studi a mali ma. Palec hore za odvážnejšie veci (homosexuálny pár v rodinnom filme, mŕtvola). Triky biedne. Ak máte radi filmy o psoch, je to pre vás povinnosť, aj keď je pravda, že na najlepšie kusy (Psia duša, Red Dog, Marley a ja, Môj pes Skip, Hačikó) sa to nechytá. Trocha (vlastne vôbec) som nepochopil mestskú psiu svorku. To ich majitelia ráno vypustili von, psy sa celý deň túlali ulicami a žobrali o jedlo a večer sa vrátili ku krbu? Napriek tomu ku koncu solídny doják. Ale 4* nedám. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)

Reklama

Reklama