Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krása třináctipatrového hotelu Artemis již dávno pominula. Ale jeho zdi ukrývají to nejmodernější zdravotnické zařízení, které financuje obávaný gangster Wolfking (Jeff Goldblum). Je určené výhradně pro bohatou klientelu podsvětí. Dobře utajené nemocnici vládne už 22 let tvrdou rukou manažerka Jean Thomas, přezdívaná Sestra (Jodie Foster). Vzhledem k tomu, že jejími „hosty" jsou zločinci nejtěžšího kalibru, její pravidla jsou jednoduchá: neurážet personál, žádné zbraně a zákaz zabíjet ostatní pacienty. Když se na urgentním příjmu objeví bankovní lupič Sherman se svým těžce zraněným bratrem, Sestra netuší, že právě ubytovala hodně velký problém. Bratři u sebe po nepovedené loupeži totiž mají zdánlivě nezajímavý předmět. Ten však má hodnotu 18 milionů dolarů, což je pro zločineckou elitu příliš mnoho důvodů, proč se vykašlat na pravidla. A navíc ta drobnost bohužel patří samotnému Wolfkingovi. Dnes v noci bude v Artemis pořádně rušno... (Bioscop)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (196)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako film, ale nenechte se zmást, protože jinak to postrádá jakoukoliv hodnotu, smysl, zábavu, cokoliv co od toho čekáte. Pokud si v první minutě filmu lupiči sejmou masky, aby si mezi sebou mohli vyměnit pár slov, tak fakt nemám co dodat. Pan Drew Pearce asi pár filmů v životě viděl, replikovat poznatky do vlastní práce se mu ale fakt nepodařilo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Každý má svoj kamión.“ Strašne divný film, ktorému by som za niektoré skvelé scény dal okamžite a sfleku 4*, ale zas je tam strašne veľa momentov ledva idúcich na päťdesiatku. Je to škoda, pretože nápad o zločineckom hoteli je geniálny (hoci okopírovaný z Johna Wicka, tak ale čo už, nevadí). Nepochopil som budúcnosť, vôbec sa to tam nehodilo a ak by dej nechali v súčasnosti, bolo by to podľa mňa lepšie. Okrem skvelého námetu zaujmú herci. Drobná Jodie Foster cupkajúca za verným Daveom Bautistom, ktorý keď si kľakne a ona stojí, pozerajú si z očí do očí, ruku má hrubú ako vy stehno, keď vyťahuje sekeru, znamená to, že ste pekne v prdeli a ak mu poviete, že ste si uňho zabudli auto, donesie vám ho pod pazuchou. K tomu jeffgoldblumovský Jeff Goldblum (hovoriaci o muche!), spočiatku nudný, ale ku koncu zaujímavý Sterling K. Brown (Predátor: Evolúcia, American Crime Story, Čierny panter) a mrazivý Zachary Quinto. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Nechápem ako niekto môže napísať, že ten film bol nudný. Naopak má výborné, gradujúce tempo, množstvo sympatických postáv, nechýba mu originalita, emócie a skvelé dialógy. Celý film stojí a padá na fantastickej ironicky pôsobiacej Jodie Foster s veľkým srdcom a vôbec celý hotel pôsobil so všetkými tými hi-tech zdravotníckymi vychytávkami a tajnými chodbami veľmi pôvabne. Po zdrvujúcich recenziách som mal nulové očakávania takže pre mňa rozhodne prekvapenie roka. Mega som si to užil. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Jak bych to řekla. Podle zdejšího obsahu jsem čekala něco divočejšího, než jsem vlastně nakonec dostala. Postavy byly různorodé a zajímavé, ale bohužel nebyly úplně dobře propracované, a my jako diváci jsme se o nich toho mnoho nedozvěděli. Zajímavý začal být film až v druhé polovině, kde se začal objevovat jakýsi náznak akce, ale stejně mi to i jako divákovi, který moc na akčňáky není, nestačilo. Atmosféra taky stojí na bodě mrazu. Nicméně námět se mi zamlouval, ale... myslím si, že to mohlo být i o chlup lepší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film co by asi chtěl být něco jako John Wick,ale není.Nápad není moc originální a mám podezření,že i kdyby byl,stejně by se ztratil v hromadě řečí o ničem.Co víc ani vizuálně nevypadá Hotel Artemis vůbec dobře.Celé je to takové divně tmavé a lacině působící.Jediným pozitivem je tak Sofia Boutella a její jediná dobrá akční scéna v celém filmu...40% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Hotel Artemis ponúka 4 izby: Honolulu, Nice, Acapulco a Niagara. Hostia nie sú oslovovaní ich skutočnými menami, ale menami ich izieb, čo zabezpečuje kriminálnikom úplnú diskrétnosť. (Astonko)
  • Hotel je pomenovaný podla gréckej bohyne Artemis, bohyne lovu. Artemis bola narodená potajme, aby sa uchránila pred Herou, podobne ako aj tento hotel vznikol potajme. (Astonko)

Reklama

Reklama