Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (254)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Landon oproti jedničce přidal alternativní realitu, což bylo fajn, a emoční tlačenku, což zase tak fajn nebylo. Ale jinak se pořád jedná o solidní zábavu, která sice jistým způsobem kopíruje první díl, ale pokud se vám částečně vykouřil z hlavy, tak jako mě, vůbec vám to tak nepřijde. Příběh má do učté míry i jakýs takýs smysl, vyprávění si drží solidní tempo a najde se pár povedených vtípků, přičemž jednoznačně vede opakované páchání sebevražd v podání hlavní hrdinky. Castingu opět spolehlivě vládne Jessica Rothe a pozadu nezůstávají ani její přihravači. Na případnou trojku se klidně podívám. 70% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ani podozrievavé pohľady personálu v kine v mojom meste (predpokladám že nijako nesúviseli s mojim komentárom na fanpage na sociálnej sieti) mi nijako nezabránil v tom, aby som si pokračovanie Všetkého najhoršieho vychutnal. Pretože tento štýl ma čas od času baví, skrátka úplne vypnúť pri primitívnom príbehu, ktorý však baví, nadväzuje na prvú časť viac, ako by divák čakal a herci rôznych rás,národností a vierovyznaní sú sympatický. Film podobne ako Nezvratný osud je skôr hororovou komédiou, avšak počas celého druhého pokračovania baví, napriek trochu unáhlenému koncu. Za mňa spokojnosť. Vidíš, adminko stránky kina z môjho mesta, ak k svojej pozvánke do kina dokážeš napísať slušný komentár tak si človek cestu do kina nájde. Čo si komu zase urobil, že vďaka tvojmu komentáru k druhej časti iného filmu multikultúrne pri návšteve Kapitána Marvela obohatím radšej kasu kina v susednom meste? I tak še da. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Popravdě se mi do dvojky moc nechtělo, protože první díl mi moc nesedl. Kupodivu dvojka nebyla tak špatná. Nevím jestli je to tím že od jedničky jsem očekával daleko víc a od dvojky kterou jsem si pouštěl spíš z povinnosti jsem zase nečekal vůbec nic a tak mohla jen překvapit. A to se taky stalo. V prvním díle mi byl osud Tree tak nějak u prdele. Ve dvojce už jsem s ní začal soucítit. Dvojka je sice míň hororová, víc Sci-Fi ( přístroj ) ale za to je rozhodně vtipnější ( různé způsoby sebevražd ). Nestává se to sice moc často aby bylo pokračování lepší než první díl ale tohle pokračování ( alespoň v mých očích ) je rozhodně zábavnější. Závěrečný titulky naznačily pokračování. No jsem zvědavej jestli se někdy ten třetí díl " upeče ". ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

První díl měl hororovou komediální náladu. Ten druhý do toho začne míchat scifi a je to, jak to už tak bývá, o něco slabší. Konečně se ale dozvíte, proč se to naší hrdince z prvního dílu stávalo, že se sekla v tisíckrát omletým nápadu časové smyčky. Naštěstí jsem se i tentokrát výtečně bavil a přistoupil jsem na tuto trhlou scifárnu. 60% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Uviaznutie v čase, neustále opakovanie tej istej udalosti, časopriestorové zacyklenie bez možnosti posunutia sa vpred, je pre mňa hodne lákavý námet. Takže, keď som zhliadol americký snímok "Všetko najhoršie" (Happy Death Day) z roku 2017, tak som sa pri ňom dobre pobavil. Obzvlášť, keď bol natočený vo forme teenagerského slasher horroru. Dal som mu tri hviezdičky. O dva roky neskôr, v roku 2019, bolo vyprodukované pokračovanie "Všetko najhoršie 2" (Happy Death Day 2U). Druhý diel plynule nadväzuje na pôvodný film. Osud postáv z jedničky sa ďalej rozvíja a všetko sa to ešte viacej komplikuje. Je to v rovnakej hereckej zostave a pod rovnakou režisérskou taktovkou Christophera Landona. Tento krát sa to však posunulo od slasher horroru skôr do mierne komického sci-fi thrilleru. Ale prekvapivo mi to vôbec nevadilo. Bavil som sa tak isto ako pri prvej časti. *** ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Scéna seskoku z letadla v plavkách a bez padáku byla pro film natočena dodatečně. (ČSFD)

Reklama

Reklama