Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 29

Recenze (631)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že tuhle šablonovitou sračku pro mentálně zaostalé lobotomy s absencí vkusu zvládnu bez vážnějších následků, ale musím uznat, že již prvních pár záběrů mne docela zmohlo a směr, kterým se to trapné divadlo dál ubíralo, mi krutě nesedělo. Těžko říct, jestli je chybou naprosto debilní stokrát recyklovaný scénář, nebo partička neherců, kteří se zasekli ve svých dřívějších rolích a neví jak dál. Tedy až na tu plochodrážní rádoby sexbombu, která byla příjemná jak kolonoskopie a tvářila se jak poševní bradavice prakticky celý film. A to nečekané rozuzlení! No to mi ho vyndej, fuckt mi to vyrazilo dech! Nebýt těch posledních záběrů na jachtě, asi bych se z toho zbláznil, protože otevřené konce prostě miluji! Doufám, že Netflus neusne na vavřínech a vyplodí minimálně dvě stejně tupé pokračování s béčkovějšími herci, protože už si nebude moci dovolit takové "hvjezdy"! Čím by dál krmili ty uhýkané ovcoidy? Cítím neskutečný potenciál! 25% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nakoľko nie je dobrý slovenský výraz, ktorý by znel dobre na vyjadrenie pocitov, tak to poviem pekne po anglicky. "Well that was fun!". To presne vystihuje moje dojmy z "Red Notice". Je to skvelý film? Nie. Videli sme to spracované viackrát? Rozhodne. No na druhú stranu som sa pri tom bavil, naša ústredná filmová štvorica stála za to a film priniesol dobrú dávku komédie, okey akcie ale hlavne skvelej chémie medzi našimi protagonistami. Ryan Reynolds je tradične vynikajúci a robí presne to, čo by som od neho očakával. A užíva si to. To je na ňom rozhodne vidieť. Dwayne Johnson takisto vo svojej tradičnej role, ktorá mu sedí. A Gal Gadot? Čo sa dá zlé povedať o Gal Gadot? A štvoricu dopĺňa ešte agentka Ritu Arya. Tá sa občas do toho všetkého primieša, aby sme mali trošku dramatické momentky. Čo musím filmu uznať je, že ma na konci prekvapil celkom schopne vymysleným zvratom. A nepôsobí hlúpo alebo odnikiaľ. Čo film potreboval, aby bol vynikajúci by bolo trošku lepšie dialógy... menej to orientovať na rôzne referencie, kde človek často prevráti očami a miestami by ani neškodilo, keby to bolo trošku vtipnejšie. A vo finále by som ešte dodal, že napriek tomu, že ten zvrat je funkčný, tak bez neho by ten film bol asi o niečo kvalitnejší a lepší. Pretože to zmení postoj, ktorý som choval voči jednej postave. Nie je to zlé, ale je toho trochu škoda. Ale tempo je funkčné, akcia ma bavila a komédia rozosmiala. Plus Ed Sheeran má celkom vtipné cameo. Takže vo výsledku dobrá oddychová akčná komédia, ktorej pokračovaniu by som sa nebránil. Hodnotenie: B ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Oddychové, zábavné, srandovné a tak správne dobrodružné. Stále sa niečo dialo a dvojka The Rock a Ryan Reynolds celkom k sebe pasovala. Nenadchlo ale rozhodne to ani nie je strata času. Pokiaľ potrebujete vypnúť, tak toto je pre vás ako stvorené. Na slabší nadpriemer to stačí. 70/100 ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $160miliónov║Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $178,143▐   Veľmi odvážne projekty, The Rock je v pohode, ten ako tak vždy dokáže potiahnuť všelijaký výkvas k lepšiemu. Nuž ale vsadiť na dvoch drevenných neschopákov ako Ryan Reynolds (Green Lantern) a Gal Gadot (Wonder Women) tak to už je odvaha, málokedy majú svetlé okamžiky. Dobre tu to až také vyhorené akčné dobrodružstvo nebolo, s privretými očami sa to dalo prežiť a miestami troška aj užiť. Na originalitu moc netreba hľadieť, lebo to pripomína všetko možné od Da Vinciho Kódu až po Indiana Jonesa,   /60%/ ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddechovka, které svědčí jak námět, tak zpracování, tak i herecké obsazení. Dwayne Johnsona mám posledních několik let v oblibě. Red Notice občas s logikou zaškobrtne, akce je samozřejmě přitažená za vlasy, ale coby relax a nenáročná podívaná funguje skvěle. Pojetím se blíží Indianu Jonesovi (pochopitelně na něj ani zdaleka nemá), Kingsmanům, Laře Croft a snad i lehounce bondovkám, zejména však hudebním motivem, jenž z 007 hodně čerpá. Lepší než současné silvestrovské estrády či co to dnes (31.12.2021) v té televizi vlastně běží (nepočítám čt2 a Sedm statečných, to by byla dobrá volba :) ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Pohled na býčí arénu a na řeku za ní je ve španělské Seville. Za řekou je vidět čtvrt Triana. (sahe)
  • Behom scény v aréne povie Booth (Ryan Reynolds) Hartleymu (The Rock), že býky nevidia objekty, ktoré sa nehýbu, že to videl v dokumente Davida Attenborougha. Hartley mu na to odpovie, že to nebolo v dokumente, ale v Jurskom parku s Richardom Attenboroughom. David Attenborough je celosvetovo známy ako rozprávač v prírodopisných dokumentoch. Jeho brat Richard bol herec a mimo iné hral v Jurskom parku. V tomto filme bol Tyranosaurus Rex vykreslený ako tvor, ktorý nedokázal rozoznať ľudí, keď stáli bez pohnutia, čo hlavní hrdinovia využili na záchranu života. (ČSFD)
  • Když jsou oba hlavní aktéři uvězněni v ruském vězení, úlohu dozorců plní příslušníci OMON. Ve skutečnosti je OMON policejní jednotka k potlačování demonstrací a ne k hlídání vězňů ve vězení. (Pimburger)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno