Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víra královny Míriel je podrobena zkoušce, Isildur se ocitá na rozcestí, Elrond odhaluje tajemství, Arondir dostává ultimátum, Theo neposlechne Bronwyn. (Prime Video)

Recenze (105)

Miagy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najslabší diel, ktorý ma vyslovene nudil a čakal som, kedy už skončí. Áno, je pravda, že je krásne natočený ale tam to aj končí. Myslel som si, že najväčší fail bude čierny elf s krátkymi vlasmi ale mýlil som sa. Prstene moci a arogantná Galadriel (presne ako predstavitelia Amazonu, ktorí hejtovali fanúšikov) sa pochovajú sami. Neverím, že toto dá 5 sérií. 2* za ohyzdov... ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Vidím, že tady se často píše jako nejhorší díl, za mě tohle byl však nejlepší díl, byť nebyl zrovna na pět hvězd, pořád tomu chybí něco, kvůli čemu bych to nazval Pánem prstenů, ale už jsme se podle mě přiblížili mnohem víc než u předchozích dílů. Navíc nejsou tu ti "Hobiti", což je fajn je to jediná linka co mě na seriálu nikdy moc nebavila. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno zatiaľ najslabšia epizóda, čo ale hovorím z pozície diváka, ktorý si seriál obľúbil. Veľa sa toho síce nestane, ale stále ideme vpred a uvidíme v tejto časti aj niekoľko artefaktov známych z Pána prsteňov, čo musí potešiť aj tých, ktorí zatiaľ spokojní nie sú. Osobne som si užil aj veľkú vlnu, i keď ide len o sen, skrátka tú musí tvorcom závidieť aj Emmerich, najmä po Moonfalle. Máme tu ale aj zopár rozpačitých scén (Galadriel vo väzení, Elf sa, čo sa týka zjavovania sa v tej pravej chvíli, vyrovná aj Gandalfovi), čo je škoda, u mňa ich ale vyvažujú spomínané momenty. ()

halogenka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A kolik to tak bude mit sezon, nez se konecne k necemu dostanem? Protoze ani po ctyrech dilech se Prsteny moci nezvladaji odlepit od zeme a dal nas muci touhle nezazivnou expozici. Na zadne z postav vam porad nezalezi, vsechny lokace porad pusobi hrozne umele a sterilne, porad to nema zadny rytmus a porad mate pocit, ze 3/4 kazde epizody by se daly s klidem vystrihnout a nic by se nestalo. Byt autory tohohle serialu, vazne bych uvazovala o zmene nazvu na Prsteny bezmoci, lepe to vyjadruje jejich snazeni. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf, zdaleka nejhorší díl. Postavy marný all around (zase to relativně držej akorát Elrond s Durinem), alespoň že nastoupil docela charismatickej padouch. Nicméně fakt nechápu, proč se epickej fantasy seriál Pán prstenů zabývá třeba romancí dcery Elendila a syna rádce královny Númenoru. To jako fakt chce někdo vidět? :/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Sekera, která se objeví v záběru královských komnat, je Dramborleg, jedno z dědictví Numenorského trůnu. Tato sekyra patřila velkému hrdinovi lidí, Tuorovi, stejně jako štít, který stojí vedle ní. (spacemaster)
  • Halbrand (Charlie Vickers) ve vězení říká Galadriel (Morfydd Clark), aby zjistila, čeho se její protivník nejvíce obává, aby to mohla použít proti němu. To je přesně taktika, kterou Sauron použil proti Númenorcům, aby je zničil, a také taktika, kterou se řídil, když vykoval Prsteny moci a rozdělil je mezi lidi, trpaslíky a elfy, jen aby posléze vykoval Jeden prsten, který jim vládne. (spacemaster)
  • Adar (Joseph Mawle) tvrdí, že pochází ze zemí Beleriandu. Tuto oblast na mapě v prologu epizody Stín minulosti (2022) nenajdeme, protože se na konci Prvního věku propadla do moře jako důsledek Války hněvu. Jejím jediným pozůstatkem je Lindon. (spacemaster)

Reklama

Reklama