Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nori pochybuje o svých instinktech, Elrond se snaží dodržet svůj slib, Halbrand zvažuje svůj osud, Jižané se připravují na útok. (Prime Video)

Recenze (107)

Reanimated 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po EP4 jsem řekl, že tomu dám ještě šanci. Hmm... ty dialogy ale trhaj uši. Děj je totální nesmysl. A ten swordfight Galadriel. Dávám jednu hvězdu za hudbu. A tím nemyslím tu písničku ze začátku. To bylo fakt plivnutí na Tolkiena. Oni absolutně neumí ty "callbacky" dávat s citem. Největší fail je casting (Galadriel, Gil-Galad, Celembrimbor, Miriel...) a scénář. Ten fakt psaly nějaké AI od Amazonu. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem zase zklamán. Nechám stranou jasné nesrovnalosti s předlohou, obsazení černých hobitů, dokonce i převládající feminismus ale ta lenost, trokost a odtažitost s jakou nám jsou NEprezentováný jednotlivé postavy a charaktery, ti je běs. Další díl, kde se nic nestalo, rozvleklé zdlouhavé stopáže koukající do nikam a zápletka tak “vypjatá” že sem si málem vyrval vlasy. Pořád představují nové a nové postavy… ale měli by taky něco už sdělit! A ta prkenatost Galadriel? To je děs, ta hraje ikonu, která je jak podstrčená loutka bez charakteru, bez charismatu, bez elánu, co to je, ta působí fakt odporně, bohužel, vůbec nesedí. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vleče se to, ale hrozně! 5tý díl a o prstenech moci ani zmíňka a akce od druhého dílu žádná. Navíc je tam úplně zbytečně moc dějových linek, takže se to fakt neskutečně vleče. Polovina postav je nezajímavých a hlavní protagonistka je postupem času velice protivná! Nádherné záběry to má a dívá se na to hezky, ale jinak polec dole! ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku je to jak s dějem, tak s postavami a i celými epizodami jako na houpačce. Prostě nahoru a dolů. Krásně zmáknuté a natočené pasáže nasledovány odbytými, lacinými až cirkusovými částmi. Promyšlené a hlukomyslné dějové kličky střídají naprosto nelogické či těžko uvěřitelné paskvily (např. v tomto díle Elrond - králi se zapřísáhne mlčet na smrt a pak střih, mithril v ruce jiného elfa, WTF?!). Díky tomu seriál zatím nefunguje jako celek. Galadriel mě už taky spíše štve. Pozitivně hodnotím rozdělení do několika zatím nezávislých dějových linek, to je příjemné zpestření, byť některé z nich mě moc neberou. Uvidíme, co bude dále. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zvláštní jak děj v druhé polovině “zčernobílal”. Prakticky cokoliv co se děje okolo blond-pipky (která se nonstop tváří jako protivná nafoukaná pinda) je nezáživné, až otravné. A cokoliv mimo nabízí něco zajímavého. O to víc mě štve, že se děj věnuje více té jedné otravné linii (přitom ostatní jsou mnohem zajímavější a s větším potenciálem než sledovat blbečka v přístavu, co neví co chce). Za mě top linii (se Skřety) je věnováno času nejméně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Gil-galad (Benjamin Walker) oslovuje Elronda (Robert Aramayo) „Peredhel“. Znamená to „Půlelf“ v sindarinštině, což je nářečí elfů, které vzniklo až ve Středozemi z jejich původní řeči, která se nazývá Quenya. (spacemaster)

Reklama

Reklama