Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adar a jeho armáda táhnou na Ostirith. (Prime Video)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (122)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

//Seriál je nejlepší ve chvíli, kdy se snaží být sám sebou a nikoliv Pánem Prstenů.// Netřeba asi říkat, že toto byla nejlepší epizoda z celého seriálu a to nejen díky akci. Dějové linky se nám propojily a nyní mají nějaký význam. Celý díl fungoval na čisté syrovosti, kdy padali i hrdinové a obyčejní lidé. Dočkali jsme se pár krvavých scén, které nejsou pro Pána Prstenů typické, přesto se sem náramně hodily. Ten konec byl skvělý a jsem rád za origin Mordoru. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdražší seriál všech dob.. Ale vypadá hodně levně. Tak si shrneme zatím, co se událo. Vlastně vůbec nic a to nic vygradovalo v komorní "epickou" bitvu čítající počet 30ti mužů. A pak se tam stane něco, co by mělo být důležité ale vlastně vás to ani nezajímá a ještě k tomu zapomenete, co to vlastně bylo (seriózně už to nevím), takže o důvod víc v dalším díle sledovat úvodní medailonek. Nechci srovnávat Prsteny moci s Pánem prstenu ale.. Tohle je fakt trapný sledovat. ()

Reklama

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udun, Peklo, Mordor, Hora Osudu, teda ako to, že v Mordore je neustále tma ? Nie je to dokonalé, ale konečne viac a ak Hallbrandt nie je Sauron, tak potom už fakt neviem... a že ho Adar zabil ? Hm... Ešte pár tipov: Theo bude With King a Meteor man jeden z Astari, konkrétne tých modrých. Samozrejme o tomto čase nikto okrem tvorcov nevie, či to je pravda a tieto teórie su všade na nete, takže ťažko spoiler... No fakt som zvedavý ďalej. Nie je to dokonalé, ale samozrejme ako obrovský fanúšik Pána Prsteňov a Hobbita to budem ďalej pozerať a tešiť sa na nové odhalenia aj keď malé a medzičasom sledovať net pre rôzne teórie, v tomto ten seriál spravili naozaj dobre, to musím uznať. Vlastne si ani neviem predstaviť, či by bez toho vôbec fungoval. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Popísaného toho bolo naozaj dosť. Tu na ČSFD aj na najrôznejších diskusných fórach. Áno, máme tu najepickejší diel. Ale mne nejde iba o akciu a konverzačky určite nenazvem "zbytočnosťou". Čiže z tohto sa radosťou nezbláznim. To načasovanie a strih sú neatmosferické (dedinčania sú šikanovaní - prezradenie divákom, že vojsko už hrdinsky cvála na pomoc! - dedinčania sú ďalej šikanovaní a začnú umierať a pomoc vlastne nestihla prísť včas - potom pomoc prichádza a my máme byť z toho paf). Pripomenulo mi to ako apači na čele s Winnetouom prišli na pomoc Old Shatterhandovi vo finále známeho filmu, ibaže to bolo lepšie ako šiesta epizóda tohoto :) Málo postáv, nelogickosti, charaktery si nás ešte stále nezískali... Ako fanúšik žánru to neodsudzujem a budem pozitívny: je to priemerný seriál. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se po pěti(!) hodinách úmorného world buildingu konečně k něčemu dobrali. Bitky i ta různá odhalení jsou vlastně docela fajn a nebýt tam to otravné rozebírání emocí většiny hlavních postav před bojem i po něm, napálila bych možná i pět rovných. Řešit nějaké nelogičnosti v seriálu primárně cíleném na dvanáctiletá děcka a Američany je totiž fakt zbytečné. Na závěr otázka: je Galadriel ohnivzdorná? (Jasně, všichni víme že je, je to prostě supermanka.) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Jeden z orků při útoku na Ostirith řekne „Gimbatul“. Fanoušci Pána prstenů mohou toto slovo poznat z nápisu na Jednom prstenu. Konkrétně jde o část: „Ash nazg gimbatul,“ neboli „Jeden jim všem káže.“ (spacemaster)
  • Orci skandují: „Nampat,“ před útokem na Ostirith. „Nampat“ znamená „smrt“ v černé řeči. (spacemaster)
  • Arondir (Ismael Cruz Córdova) zmíní Valar, který se stará o rostoucí věci. Tato Valar je Yavanna, manželka Auleho, který vytvořil trpaslíky. Yavanna mimo jiné stojí za vznikem entů. (spacemaster)

Reklama

Reklama