Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ti, kdo přežili, se snaží dostat do bezpečí; Chluponozi bojují se zlem; Durin se rozhoduje mezi přátelstvím a povinností; Adar zvažuje nové jméno. (Prime Video)

Recenze (83)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po výborném minulém dílu trochu studená sprcha, ale zas taková pohroma to není. Jasně akce v podstatě nulová, ale kouká se na to docela dobře, ten vizuál je fakt super, ale čekal jsem tedy mnohem víc. No zrození Mordoru vypadalo fajn, ale na druhou stranu skřetů málo. No tak příští díl snad bude trochu akčnější. ()

oldy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve skutečnosti by to elfka asi nepřežila tu sopečnou erupci. Ale je to fantasy a kdo ví jak je ta elfka mocná a silna. Jde opět vidět kouzlo odpadařu na csfd. Podle hodnoceni by to mělo byt nic moc,ale bylo to docela dobré. A ti co piši : kdo da vic jak 3* nema mozek a podobne sračky by se měl sam nad sebou zamyslet :) Prostě breči tady do recenzi jak malé dětcko. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože není tato epizoda o moc horší než ty předchozí, nejspíš divákům došla trpělivost. Spousta výhrad a jen málo chvály, přestože linie s trpaslíky ušla a slušný moment se našel i u Chlupohnátů. Ale já se nedivím, protože to celé kazí dění kolem Galadriel. Béčkový scénář, kterému bych se i posmíval, kdyby to nebylo tak smutné. Přitom z hlediska děje, to má být nejvýznamnější linka. Po šesti pofidérních epizodách jsem žádný zázrak nečekal, takže překvapený nejsem, ale pro mnoho fandů-optimistů to musí být zklamání. Je evidentní, že tvůrci sice mají super rozpočet, ale schopností jen málo ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě hrozný, logicky má ten scénář děr až je to absurdní. Moje hodnocení je ale shovívavé, protože jsem si docela zvyk a třeba u linky trpaslíků to fakt připomíná Tolkiena. Jinak celá anabáze s válkou o vesnici, kterou následně smetla sopka Hory osudu, která vlastně nikoho nezabila.. no hrůza. Nejhorší je, že na začátku seriálu jsme tu měli hromadu postav a člověk měl aspoň zvědavost, co jsou zač, teď naprosto přesně víme, že těch pár lidí, chluponohů, elfů a trpaslíků tu bude smrdět ještě x řad. No potěškoště. Nejotravnější postavy jsou Galadriel, Isildur a Teo. Na druhém konci spektra jsou ty celkem sympatické, jako trpaslík, Elrond, když člověk přmhouří oko, nebo černý elf. Nebo Isildurův fotřík. A zbytek je šedý průměr. A co jako maj bejt ty tři zlý sudičky? To si z loru nevybavuju. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elf blond-pipka je azbestová, že přežila pyroklastickou vlnu na stojáka nebo co? Ono vůbec že to kdokoliv přežil (i když kdekoliv zalezlý) je víc pohádka (hooooodně fantasy) než bych si přál. Vypadá to dobře, ale je to debilní. Ostatní linky jsem měl doposud raději. Doposud… linka se “Supermanem” zretardovatěla neskutečně (to jsou vážně to Hobiti tak debilní?). Proč mu lezou pod ruce, když dělá “super-věci”? Je naprosto jasné, že se něco může stát a pak čumí jak vemena. Nemluvě o tom co předvedou potom… Na co jsem čekal jak na milování je probuzení Balroga (které prostě muselo proběhnout, aby si “o něco později” mohl Gandalf říct památečné “You shall not pass!”). Sice jsem se dočkal, ale takhle debilně? Plusové body získala scéna “budiž Mordor”. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Miriel (Cynthia Addai-Robinson) přísáhá Galadriel (Morfydd Clark) na jméno svého otce, že se vrátí do Středozemě, přičemž ale nepoužije jeho jméno v jazyce elfů Quenya, ale jméno v původní řeči Númenoru, Adunaic. V této řeči se Tar-Palantir jmenuje Inziladun. Jde o zvláštní volbu, protože Adunaic začali používat lidé, kteří zavrhli elfy a přerušili s nimi veškerý kontakt. (spacemaster)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno