Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (8)

Pilotní díl (2018) (S01E01) 

Pilotní díl byl pro mne příjemným překvapením. Originálně pojaté satirické monology, nenápadné napětí na každém kroku. ()

Možná (2018) (S01E03) 

Tak už si na nějak zvykám a euforie z originálních monologů pomalu mizí. ()

Kapitán (2018) (S01E04) 

Tak to vypadá, jakoby scénaristé vystříleli tu vtipně sarkastickou munici a děj se začíná protahovat nebezpečně blízko k nudnosti. Díl, jehož význam se dá shrnou do pár  slov. Prakticky zbytečná epizoda, která nemá dalšího významu. V dalším díle se to musí nakopnout nebo budu ztrácet zájem. ()

Život s nepřítelem (2018) (S01E05) 

Po předchozí mdlé epizodě má tato správné grády. ()

Bláznivá láska (2018) (S01E06) 

Přehršle neuvěřitelých náhod při potulování se v cizím domě slepené do až úsměvně napínavého dílu. ()

Candace (2018) (S01E09) 

Finální vyvrcholení se blíží. Na to, že nejvíce nevinný človíček, Paco, náhodně spustí příčinu k dramatickému zvratu,  jsem si vsadil už v prvním díle. Děj, kam to vše bude pravděpodobně směřovat, je odhadnutelné již od začátku seriálu, ale napětí a mysl žárlivého sociopata je velmi zdařilé a jsem zvědav, jak to vlastně skončí a zda ono nahodilé zanechání nenápadných stop na místech činu bude nějak zohledněno. No, má to několik dalších sérií,  tak zas tolik se těšit na něco "převratného" nebudu. ()

Modrovousův zámek (2018) (S01E10) 

Finále.  Skončí to dle očekávání nebo dojde k překvapivým zvratům?! Závěrečný díl byl fajn, ale překvapivýči dechberoucí nebyl. I když si samozřejmě tvůrci dveře nepřibouchli a nechali si pootevřeno. Nicméně další sérii sledovat nebudu. ()

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama