Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (61)

matisse 

všechny recenze uživatele

Kdyz to zrovna nesklouzává ke Gossip Girl, je to ohromně zabavný. Po dlouhý dobe zase voice over, který má opodstatnění. Přesouvání sympatií z jedné postavy na druhou a zase zpátky jim hodně dobře vychází a spočívá v tom kromě hlavního představitele, na kterým to stojí a padá, největší deviza seriálu. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páčilo sa mi to. Joe bol jednoznačným ťahúnom celej série. Jeho vnútorné monológy ma vždycky dobre zabavili a predstaviteľ jeho postavy Penn Badgley mu dodával ešte väčšiu charizmu. Občas síce robil veci, ktoré nemusia byť zrovna dvakrát príjemné, ale to je podľa mňa fajn, keďže to aspoň nepôsobí monotónne, jednostranne a jednoznačne. Občas sa tu síce nájdu nejaké hluchšie miesta a občas som ostal sklamaný, ale vo výsledku je to stále solídne nadpriemerná záležitosť. Najviac ma bavila dejová línia so zanedbávaným dieťaťom zo susedného bytu, vďaka ktorej si Joe získal viac mojich sympatií a dokázal, že v jadru to je celkom slušný chlapík. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalkerská romance gone wrong. Skvělá scenáristická i herecká hra se zápornou postavou ukázanou tak lidsky, že ji nejde nemít rád, přestože divák často je nucen přehodnocovat své postoje. Elizabeth Lail je nádherná a neuvěřitelně sympatická, Penn Badgley ji úžasně doplňuje vyváženým podáním magora a skvělého přítele. (nejlepší epizoda - Living with the enemy) ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Oh, he is sweet but psycho. Tenhle seriál je fakt šilenej, ale v dobrým! První dvě a poslední dvě epizody byly naprostej nářez. YOU má dost hluchých míst a je to zbytečně tak natahovaný, ale stojí za to. Penn tu překonal sám sebe a v poslední epizodě předvedl neuvěřitelný výkon. Jeho postava je natolik skvělá, že vlastně fandíte záporákovi. Nah, už aby byla 2. série. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dietní verze Dextera,ne snad vyloženě pro náctileté,ale spíš pro ty,kteří nechtějí řešit nějakou exaktní logiku a prostě se jen bavit.A pobavit umí You opravdu dobře,protože nejen,že hezky vypadá,ale dokáže být i napínavé a vtipné a osobně mě bavil ten formát voiceoveru (který už používal i Dexter),kdy Joe komentuje prakticky všechno.Penn Badgley, jakkoliv není Michael C.Hall,navíc propůjčuje svojí postavě zvláštní charisma,kdy je stejně jednoduché jeho postavu milovat i nanávidět (a to dost často ve stejnou chvíli)...70% ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Reklama

Reklama