Reklama

Reklama

TY - Série 1

(série)
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, 2018, 7 h 22 min (Minutáž: 42–48 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Brilantní manažer knihkupectví posedlý nadějnou spisovatelkou začíná nenápadně a strategicky likvidovat všechny překážky, které mezi nimi stojí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (61)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozne ma vytáčalo, keď čítala nahlas to jej akože dobré písanie (a jej voiceover a jej postava a tá herečka). So zvyškom som spokojný, návyková oddychovka. Dokonca viac než som čakal, hlavne vzhľadom nato, že som to pozeral len ako povinné zlo, aby som mohol kukať druhú sériu s Victoriou Pedretti. 75% ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako v knížce to Joeovi všechno vychází až příliš jednoduše. Jenomže stejně jako v knížce děj fantasticky šlape, social media stalking je nesmírně zábavnej a vy hltáte každej Joeův monolog, co si kvalitou nezadá s těma nejlepšíma momentama z Dextera. Pátou hvězdičku tu vybarvuje Penn Badgley. Díky němu je seriálovej Joe Goldberg v sympatiích o kilák před tím knižním. Beckalicious! 🍏 ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páčilo sa mi to. Joe bol jednoznačným ťahúnom celej série. Jeho vnútorné monológy ma vždycky dobre zabavili a predstaviteľ jeho postavy Penn Badgley mu dodával ešte väčšiu charizmu. Občas síce robil veci, ktoré nemusia byť zrovna dvakrát príjemné, ale to je podľa mňa fajn, keďže to aspoň nepôsobí monotónne, jednostranne a jednoznačne. Občas sa tu síce nájdu nejaké hluchšie miesta a občas som ostal sklamaný, ale vo výsledku je to stále solídne nadpriemerná záležitosť. Najviac ma bavila dejová línia so zanedbávaným dieťaťom zo susedného bytu, vďaka ktorej si Joe získal viac mojich sympatií a dokázal, že v jadru to je celkom slušný chlapík. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Oh, he is sweet but psycho. Tenhle seriál je fakt šilenej, ale v dobrým! První dvě a poslední dvě epizody byly naprostej nářez. YOU má dost hluchých míst a je to zbytečně tak natahovaný, ale stojí za to. Penn tu překonal sám sebe a v poslední epizodě předvedl neuvěřitelný výkon. Jeho postava je natolik skvělá, že vlastně fandíte záporákovi. Nah, už aby byla 2. série. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to v celku slibně. Obecně jako dost seriálů, které jsem v poslední době viděl. Ale postupem času to začalo smrdět. Klasické klišé a stupidita postav nás dohnala k neuvěřitelnému výplachu. Ne samozřejmě vždy, ale v drtivé většině času. Seriál nám nabídne zajímavý úvod, ten se ale zvrtne časem do stejného případu toho, co zde bylo omýváno tisíckrát. Takže tleskám, pro mnoho lidí skvělé. Ale pro někoho kdo viděl alespoň dva podobné filmy nebo seriály tohoto typu to bude další neoriginální (skoro až) ztrátu času. Později se to jednoduše přehoupne do klasického "já jsem tak blbá, že ti nevěřím" a "hele a co se dělo s touhle?". Takže prostě klasické klišé. Je smutné, že nemůžu seriál hodnotit nadprůměrně v částech po epizodách, protože jako celek si to nezaslouží. Za to už spíše ale může debilní systém přerozdělování procent v rámci ČSFD. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)
  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Reklama

Reklama