Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (180)

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Tohohle milouše, co je tak trochu sériový vrah si musíte oblíbit. Za bojfrenda by ho mohla chtít každá, jakmile se jeho vyvolené něco nedaří nebo ji někdo negativně ovlivňuje život, šup s nim pryč. Ovšem problém je, že Joe se nám tak trochu zamilovavá a nachází tu pravou co 5 minut...což může být malinko nepříjemné pro jeho bývalky :) První série super. Druhé sérii by slušel jiný konec ale toho se třeba dočkáme konečne v té třetí :) Zatím po dvou sériích 80% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

✧ 𝟏. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟸𝟾.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟐. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟹𝟶.𝟷𝟸.𝟸𝟶𝟷𝟿 // 𝟑. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟷𝟽.𝟷𝟶.𝟸𝟶𝟸𝟷 // 𝟒. 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 - 𝟿.𝟸.𝟸𝟶𝟸𝟹 ✧ joe goldberg je seriovy vrah a stalker. ma tendenci chranit svoji vysnenou zenu, protoze jeho matka ho nikdy neochranila. posedlost prameni z jeho detstvi, kdy zastrelil pritele jeho matky a pote byl presunut do detskeho domova. odtud si ho prevzal kruty a prisny majitel knihkupectvi, ktery joea casto zamykal ve sklenenem boxu, kam nejdrive patrili jen vzacne knihy, nicmene pak ho joe zacal vyuzivat i pro jine ucely. jeho stalkovani mu usnadnuji socialni site. jevi se jako “dokonaly muz”, ale ve skutecnosti to je nemocny clovek, jenz nevi, ze to co dela, je spatne… — beck jsem nemela vubec rada; prvni serie se mi nezdala nudna, avsak vic jsem si oblibila serii druhou. love quinn ve treti serii prepla z airplane modu do psycho modu a oficialne se z ni stala seriova vrazedkyne (chudak henry :D)! rodinny zivot proste neni pro joea. a ani nebyl pro love. jsem hodne zvedava na ctvrtou serii. 🧢✨ UPDATE: 4. série nebyla nic moc, nicméně konec potěšil! ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomu bránil, a nakonec jsem podlehl. Možná to je spíš slaďárna pro holky, ale mně se to líbí. Můžeme tam pozorovat lehkou podobnost s Dexterem, časem je tam ještě větší. Joe má za sebou těžké dětství, a to ho poznamená. Je tak trochu jiný než ostatní a nemá moc přátel. Vše se změní, když jednou ve svém knihkupectví narazí na pohlednou Beck. Okamžitě se do ní zamiluje a začne ji stalkovat. Cesta k jejímu srdci je ale trnitá. Nejdřív se musí znavit jejího milence. Pak už mu nic nestojí k cestě. Spoiler: Nakonec se to vyhrotí a mrtvých přibývá. I když pro Beck dělá všechno, ta to stejně neocení, a nakonec skončí mrtvá. Joea dožene jeho minulost a ve 2. sérii se přesouvá do LA. Tam si najde nový objekt jménem Beck. Ne vše jde ale podle plánu, a tak se stejně nakonec musí zase přestěhovat. Love je totiž podobně šáhlá jako on. 3. série se odehrává na předměstí San Francisca. Všechno je na první pohled ideální, ale není. Love je hrozně žárlivá a mrtvol přibývá. Nakonec Joeovi nezbude nic jiného, než se jí zbavit a přesunout se dál. Další série by měla být v Paříži, tak uvidíme. "Jsou ty koláčky bez lepku?" ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Penn Badgley je pro mě znám jako Dan Humphrey, takže když jsem ho viděl zde, nestačil jsem se divit. Velmi silná postava a perfektně zahráno. Seriál hodně postavený na psychiku hlavní postavy. Postupně se nám otvírá příběh s Joeovou minulostí a my zjišťujeme proč je takový jaký je. Seriál mě velmi překvapil a vůbec jsem nečekal takové silné drama/thriller. Za mě velká spokojenost a už se těším na další sérii. 80% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Přestože jeho postava využívá pro stalking denně sociální média, nebyl s nimi Penn Badgley (Joe) prakticky vůbec obeznámen. V životě neslyšel o Tumblr a věděl jen něco málo o Instagramu. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama