Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (184)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Prvá séria a jej zaujímavý koncept "Dextera z Tindru" ma strašne bavila, a s otvorenou hubou som čakal, ako vykľučkuje zo zdanlivo nevyriešiteľnej, ale stále "relateable" situácie, ktorú buduje. Až ale dôjde na lámanie chleba, YOU sa rozhodne, že nebude jedným z tých seriálov, ktoré budú rozvíjať svoje (skvele napísané a perfektne obsadené) postavy, ale po vzore napr. Ryana Murphyho radšej rok čo rok recyklovať svoju základnu premisu. Finále prvej sezóny malo potenciál byť celou sezónou druhou, s obrovským priestorom nepríjemne pritvrdiť. Miesto toho sme sa dočkali nejakej tej American Stalking Story: Restaurant a American Stalking Story: London. Stále sa na to dívam zo zotrvačnosti, ale úprimne neviem, či ma viac serú tie úboho prvoplánové cliffhangery, alebo ten tvárový tik, ktorý chytím vždy, keď Joe po sedemdesiaty krát za epizódu nájde spôsob, ako znásilniť slovo you, a v titulkách je to pre istotu kurzívou. TL;DR, "ako svoju originálnu a fucked up krimi premeniť v Danielle Steel román pre streamerky z Twitchu behom 10 epizód." ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, co k tomuhle seriálu pořádně říct. Kdybych ho měla popsat jedním slovem, bylo by to: Absurdní! Chápu, že se člověk neubrání srovnání s Dextrem, ale sorry jako - YOU nesahá Dextrovi ani po kotníky. Místy mě to bavilo, jindy mi to přišlo praštěný, nebo přehnaný a nejčastěji - absurdní. Nechápu tak vysoké hodnocení. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Takový ten správný nový dexter i když ne tak chytrý, ale nápaditý. Občas se mu něco nepovede a skoro si ho musíte oblíbit. Však on vlastně nedělá nic špatného až na fakt, že se zamiloval tak jako každý z nás. I když on tomu jde dost naproti :) Ne rozhodně zábavný a dobře udělaný krimi seriál a parádní konec druhé série. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nápad jak hovado, úplne pochovaný nudným scenárom a nulovou dynamikou, napätím. Ešte aj tie kombinácie vnútorných monológov a reálu museli vyzerať na papieri parádne, ale niekde sa stala sakra chyba. Inšpirácia Dexterom viac než okatá, ale o to vôbec nejde, tu majú hlavný hrdinovia doslova minusovu charizmu... do druhej série ani za svet, ale podľa hodnotení je to mojou optikou a ja som "mimo". Idem radsej dakoho stalkovat...napr Wormboya...:)))))))) ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Přestože jeho postava využívá pro stalking denně sociální média, nebyl s nimi Penn Badgley (Joe) prakticky vůbec obeznámen. V životě neslyšel o Tumblr a věděl jen něco málo o Instagramu. (hansel97)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)
  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama