Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (178)

Djoker 

všechny recenze uživatele

You navazuje na odkaz Dextera. Další narušený jedinec si našel ospravedlnění pro vraždy. Znovu se hledá příčina jeho stavu v těžkém dětství. Vnitřní monology plné sarkasmu, výsměchu okolí a trefných hlášek jsou asi nejsilnější stránkou celého seriálu. Zaměření na vztahy vedené přes sociální sítě jde naproti IG generation, které počínání většiny postav vlastně ani nebude připadat směšné. Především ženské postavy jsou však zlo. Beck se zdála být jako extrém, ale oproti Love to bylo ještě zlatíčko. Uvěřitelnost děje blízko bodu nula rozhodně není pro každého a vyžaduje velkou dávku nadhledu. S1: 75% S2: 80% S3: 70% S4: 75% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Prvni série ještě ujde...i když se to vše motá kolem nemožného vztahů blbky a roztomilého naivního psychopata...takový romantický Dexter...s několika hezkými erotickými scénkami...a naopak i s několika dementními smysl nedávajícími erot. scénami a vyloženě únavnými dialogy ... Jak z mexické telenovely...kdo koho miluje víc ... A kdo může víc za chybu ve vztahu... Dalo se to vydržet,protože to bylo místy vtipné... A s hezkými herečkami...druhá série je jen nuda o ničem...strašná... ()

Reklama

gaggu 

všechny recenze uživatele

Vítaná změna žánru mých obvyklých seriálů. Každopádně pojďme si něco říct o hlavních postavách. BECK - ano chápu, je krásná, vtipná atd. Ale tuhle holku bych teda fakt chtěla za přítelkyni. Když pominu to, jaký je Joe (protože to ona samozřejmě neví), tak se chová vážně hrozně, nemá k němu absolutně žádnej respekt, je u ní tak na posledním místě, docela je i sobec atd. JOE - tady mě velmi překvapil Penn, protože ho mám přece jen zaškatulkovanýho jako Dana Humphrey a teda docela dobrý :) jinak mě u něj baví ty vnitřní "rozhovory". Takže když to celý shrnu, tak mi to na ty 4* tak nějak vychází. POUČENÍ: roleta na okně není pouze proti slunci, dá se používat i v noci, i když nebydlíš v přízemí! Instagram zablokovat, facebook raději už nepoužívat a nikde neuvádět osobní údaje! ;) ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, tohle je trapárna na entou. Tvl sledovat "Jí " pod oknem (naproti) v prvním patře, sledovat jí od baru v podniku narvaném jejíma kamarádkama... ještě potom, co vás těm kamarádkám představila... Mít týpka ve sklepě obchodu, kde jen slezete schody a jste tam... Hele... hele... ani mě nebaví o tom psát. Fakt ne. A kdo tohle považuje za sofistikovanou sexy cool věc, asi si meje oči savem a mozek dopuje sedativama. Jinak nechápu těch pár doporučení, co jsem na tenhle "novej kult" dostal. Děs. Strčte si to do prdele ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hustý. A já si říkal, že po Dexterovi psychopat podobných rozměrů už nepřijde. A vida, je tu Joe! První řada se Netflixu povedla, uvidíme, jestli stejnou laťku udrží i ta druhá. Zatím super, příjemná mrazivá atmosféra plná zvratů. Všech deset dílů zhltnuto za víkend, to se stane málokdy, že mě něco takhle připoutá k obrazovce, takže zatím za 5 hvězd a uvidíme, jestli po druhé řadě trošku neklesne moje hodnocení. EDIT: Ani po druhé řadě hodnocení nejde snížit, protože ta byla snad ještě promakanější než ta první. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Přestože jeho postava využívá pro stalking denně sociální média, nebyl s nimi Penn Badgley (Joe) prakticky vůbec obeznámen. V životě neslyšel o Tumblr a věděl jen něco málo o Instagramu. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama