Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, pre mňa oveľa lepší ako Dexter a druhá séria je lepšia ako prvá. Páči sa mi, že sa tvorcovia snažili ponechať ten knižný námet, myšlienky hlavnej postavy k sebe samému to je v podstate ako čítanie knihy. Na záver každej zo sérií prichádza aj skvelé prekvapenie a tak hoci som začiatok zobral trochu rozpačito, nakoniec tomuto námetu len tlieskam. A to, že stalkovací hrdina nie je žiadny super fešák je nám mužom vynahradené plejádou zaujímavých ženských postáv. EDIT: Tretia séria seriál pochováva, preto z plného počtu ukrajujem jednu hviezdu. Ak niekto seriál ešte nevidel, odporúčam pozerať len prve dve série. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Kdybych nepotřebovala spánek a vykašlala se na povinnosti, zhltnu tenhle seriál během jednoho dne. První díl si mě omotal a nepustil. I když jsou tu místy slabší chvíle a nebo se zdá že ve druhé polovině to občas ubírá, tak finále bylo přesně a naprosto dle mého gusta, že pět hvězd dávám bez rozmyšlení. Dejte mi psychologické zvrácené drama, do hlavní role obsaďte fešáka, od kterého neodtrhnu oči a máte mě v kapse! Penn je dokonalej a ostatní nezaostávají, obzvláště malý Paco se mi dostal k srdíčku. Nemůžu se dočkat, co přinese druhá série a doufám, že se ponese v podobném duchu. ()

Velemír 

všechny recenze uživatele

Morálně mimořádně problematické, víc než jinde doslova guilty pleasure, fascinující právě z podstaty divácké slasti chtě nechtě nečinným přihlížením a subjektivně bezmála spoluúčastí na do jisté míry právě i pochopitelném, leč odsouzeníhodném chování, proti všem jistotám beztrestně bruslícím na neustálé hraně odhalení, přistižení (i diváka - spolupachatele, který nedokázal zasáhnout) při činu - bez potrestání, které si přejeme i nepřejeme v téže chvíli... seriál jako test morálky, předem prohraný a přesto neodolatelný ~ ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Není to špatné a bavilo mě to. Celou dobu jsem si říkal, že je to taková lacinější verze Dextera, kdyby Dexter byl trochu méně ujetý a více se soustředil na lásku. Seriál má dobré tempo a nenudí. Možná, kdyby měl o dvě epizody méně, tak by to šlapalo lépe (neznám knižní předlohu, takže netuším jak moc dobře se jí drží nebo ne). Můj největší problém je hlavní hrdinka. Herečka jí hraje dobře, a dokáže jí prodat, ale nesedl mi vývoj a logické chovaní té postavy. Totéž platí i logice, celého světa. Místy je to trochu hloupější a přitom se hlavní hrdina snaží chovat chytře. Ve výsledku je to dobrý seriál a funguje na mě jako oddychovka. Docela se těším na druhou řadu. S02 - Lepší, než první řada. První díly jsou slabší a trochu nuda. Hlavně mi dost dlouho trvalo, než jsem si našel cestu k novým postavám. Ale pak se to dobře rozjelo a bavilo mě. Navíc nová láska hlavního hrdiny Love je mnohem zajímavější a propracovanější než Beck. Ke konci to má trochu nádech alá Zmizela a kdyby se tady ukončovalo, tak by to bylo super. Na další řadu jsem celkem zvědavej. S03 - Na novější řadu seriálu YOU jsem se dost těšil. Druhá řada mi v závěru sedla, oblíbil jsem si postavu Love a těšil jsem se jak tvůrci využijí prostředí dokonalého amerického předměstí. Třetí řada má parádní rozjezd. Během chvilky se věci zkomplikují a naši oblíbení hrdinové musí řešit nové problémy,. Manželská krize, péče o dítě, nová práce a taky pár nových mrtvol. Jo, první polovina seriálu šlape více, než dobře. Bohužel to nevydrží po celou dobu. Můj největší problém s touto řadu bude, že minimálně 50% věcí, co se v seriálu stane, tak působí vychtěně. Je mi jasné, že se musela vytvořit nějaká zápletka nebo konflikt, ale to jakým způsobem se to děje je hodně laxní. Z mého pohledu nefungují některé rozhodnutí, které postavy činí, hodně nesympatický mi byl herec, co hraje Thea a i samotná postava. A v neposlední řadě mě mrzí jako moc je to místy hloupé a nelogické. V tom městě mají nejhorší policii na světě. Nicméně pořád to má dobrou atmosféru, fajn herce a jisté GP kouzlo. V další řadě by to, ale chtělo přidat a být kvalitnějším seriálem. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)
  • První série se kompletně natáčela v New York City. Interiér Mooney's Book Store, kde Joe (Penn Badgley) pracuje se točil v kulisách v Bronxu, zatímco zvenčí byl natočený v Manhattan's Yorkville, kde filmařům posloužilo knihkupectví Logos Book Store (1575 York Ave). Zde se také mnohokrát natáčelo poblíž v Grace's Wines. Beckin (Elizabeth Lail) byt byste naopak našli v New York's West Village. Druhá série se natáčela kompletně v Los Angeles. (hansel97)
  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama