Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (178)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Zprvu vcelku sympatický hrdina postupem temní a ukazuje se ze stále horších a horších stránek. Je to zábavné a napínavé, protože v jeho pošašené mysli se může stát cokoliv a jeho okolí to může škaredě odskákat. V druhé sérii už to bylo trochu mechanické, ale třetí série přidala na absurdním a černém humoru a získala tak nový náboj. SHRNUTÍ: Když se do tebe zamiluje stalker, neznamená to, že tě má opravdu rád, on zbožňuje právě jen to stalkování. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál o stalkovaní so sympatickými hercami, ktorý je navyše zaujímavo natočený. Scény kde Joe vystupuje ako rozprávač, sú to čo ťahá celý seriál dopredu. Negatívum vidím len v poslednej časti prvej série, ktorá je veľmi predvídateľná. 1. Séria 75%. AKTUALIZOVANE: 2. Séria začína tam kde prvá končí. Joe začína nový život pod iným menom v novom meste. Do cesty sa mu pripletie krásna Love a láska a problémy môžu začať. Ako čítam komentáre, tak väčšine sa páči práve táto druhá séria. Nemôžem napísať, že je zlá, ale vo viacerých smeroch mi prišla prvá séria lepšia a originálnejšia. Stále to má však niečo do seba Joe je proste Joe ako ho máme radi a v poslednej epizóde má zase táto séria navrch, takže stále to vidím na dobrých 70%. Skôr začínam pochybovať či si moje komentáre vôbec niekto číta :-) Teším sa na 3. sériu, ktorá má vyjsť v 4. kvartáli tohto roku. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Začalo to v celku slibně. Obecně jako dost seriálů, které jsem v poslední době viděl. Ale postupem času to začalo smrdět. Klasické klišé a stupidita postav nás dohnala k neuvěřitelnému výplachu. Ne samozřejmě vždy, ale v drtivé většině času. Seriál nám nabídne zajímavý úvod, ten se ale zvrtne časem do stejného případu toho, co zde bylo omýváno tisíckrát. Takže tleskám, pro mnoho lidí skvělé. Ale pro někoho kdo viděl alespoň dva podobné filmy nebo seriály tohoto typu to bude další neoriginální (skoro až) ztrátu času. Později se to jednoduše přehoupne do klasického "já jsem tak blbá, že ti nevěřím" a "hele a co se dělo s touhle?". Takže prostě klasické klišé. Je smutné, že nemůžu seriál hodnotit nadprůměrně v částech po epizodách, protože jako celek si to nezaslouží. Za to už spíše ale může debilní systém přerozdělování procent v rámci ČSFD. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Na tom seriálu něco je, něco, co mě táhlo k další a další epizodě... první série se mi líbila značně víc než ta druhá, kterou jsem sledovala s dost velkýma pauzama. Fakt tam bylo dost momentů, kdy mě to moc nebavilo... až ten konec začal být poměrně zajímavý, i když taky dost šílený a překombinovaný. Občas cítím nějaké náznaky Dextera, ale toho jsem měla fakt ráda i jako postavu... Joe... pořád čekám, kdy dostane co si zaslouží, fakt mu přeju, aby pykal, nemůžu si pomoct, prostě se mi ta postava nelíbí... nepřeju mu, aby mu to procházelo, jak mu to prochází... ale seriál mě bavil. Na pokračování jsem docela zvědavá, ale jedničku už asi nepřekoná... uvidíme. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Co se týče seriálů, tak poslední roky opravdu velmi pečlivě vybírám, jelikož mě máloco opravdu pohltí. You jsem nakonec dal šanci, jelikož mě základní premisa opravdu zajímala a chtěl jsem vědět, zda mě to vůbec má šanci nadchnout. A je to pro mě absolutně neskutečná pecka, která mě šíleně strhla a já chtěl prostě další a další střípek skládačky. Joe je neskutečný creepy sympaťák a jeho myšlenkové pochody jsou prostě famózní. Ano, nelze nezmínit to, že je to místy předvídatelné, klišoidní a naprosto přetažené za vlasy, ale pokud na tyhle pravidla přistoupíte, dostanete naprosto dechberoucí serálovou nálož! Never let yourself panic. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)
  • Přestože jeho postava využívá pro stalking denně sociální média, nebyl s nimi Penn Badgley (Joe) prakticky vůbec obeznámen. V životě neslyšel o Tumblr a věděl jen něco málo o Instagramu. (hansel97)
  • Epizóda je venovaná pamiatke Nicka Gereffiho. (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama