Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti - Série 3 (2006) (série)


Dámský gambit (S03E01)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Jen ženy vědí, jak zvítězit nad ženami - zvláště, jde-li o muže. (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (25)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víš, jak se řeknou slovensky tanga? - Tri niti do riti." Nevěře moc nerozumím, protože orat více než jedno pole není příliš šetrné k pluhu. Nicméně se zmateným samcem Oldou jsem se pobavil. Zejména proto, že jeho manželka s milenkou rozehrály šachovou partii a jedinou figurkou na šachovnici byla jeho maličkost. Já sice považuji za lehce nesportovní pouštět v televizi ženám nápovědu, kterak si ochočit spokojeně zahýbajícího manžela, ale deptání stále otravnější matonohy považuju za velmi prospěšnou činnost. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +zajímavé, napínavé, dobrá hudba a hlavně zábavné -o něco slabší herecké výkony/// Opět příjemná a zábavná oddychovka. Člověk si raději opět pustí něco podobného, než koukat dvě hodiny na nějaký náročný film./// Celkem 62%/// ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jó ženy když se rozjedou, zvláště když jedna přijde na nevěru svého manžela, to pak jde chlap stranou a ženy-sokyně si to vyříkají po svém, leckdy daleko lépe a účiněji než jejich protějšky. Mátonoha v roli manžela, tatínka a milence, to vše v jedné osobě, zahrál velmi dobře a jeho herectví jsem mu věřil..Ze života a všichni to moc dobře známe, někteří víc, někteří méně, někteří to nepoznaj za celej svůj život. A tak by to snad radši i mělo být:-) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povídkový cyklus Nadměrných maličkostí nabídl i jeden zajímavý námět, ve kterém hrají hlavní roli ryze ženské zbraně. Egoman a samec Olda tu pentluje mezi dvěma ženami, hodnou manželkou a náruživou milenkou. První o druhé logicky ví, ta se ale nepříjemnou pravdu už brzy dozví.. kvapem si nicméně v hlavě srovná, že panikou a hysterií nic nevyřeší. Škoda, že tahle taškařice nedisponuje větší pravděpodobností, protože povídka svižně utíká a má i jedno herecké eso v rukávu. Když totiž Matonoha kašle na to svoje křepčení, tak je z něj výborný herec. Škoda jen, že obě kolegyně herecky výrazně převyšuje.. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takových 50%. Prvních 30 minut docela velká nuda, bylo to takové naivní a o ničem v podstatě. Pokud to mělo být drama, tak nebylo a pokud komedie, tak ta také ne. Ovšem poslední 15 minut bylo skvělých. Jakmile se začaly psát SMS-ky, byla to docela dobrá zábava a i jsem se nasmál. Ale pouze 1/3 vtipná u komedie je dosti málo. Těch 50% je optimálních. Howgh! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama