Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jeden z povedenějších seriálů. Kromě rozpačitého začátku a zdlouhavého zakončení se na to dalo dívat s jen občasným přetáčením. Místy napínavé, ale převážně se to vleklo a k tomu ty flashbacky a několikráté opakování toho, co už bylo... Pomohl tomu Dexter, zbytek castingu byla dost mizerie. Zvlášť nechápu, proč mu jako partnerku vybrali takovou opotřebovanou policejní babičku. (36%) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Všichni mají nějaké tajemství a někteří i "kostlivce ve skříni". A všichni chtějí jen chránit svoje děti. To je moto celé minisérie, která zaujme dobrým výkonem Michaela C. Halla i jiných. Mnoho let stará tragická událost se vrací i do přítomnosti a viníky té události dostihuje. Mám jen dvě připomínky. Moc mi neseděla tragikomická rodina Sii Marshalové a pak nevím, jestli by poměrně subtilní žena (byť policistka) přeprala mladého devatenáctiletého kluka (byť ožralého a zhuleného). Jinak ovšem velká spokojenost a lehce překvapivý zvrat na konci dává tu třešničku nahoru k ještě větší spokojenosti. ()

Reklama

cernakus 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vystavěná detektivka s vynikajícími hereckými výkony. Paradoxně jen "Dexter" prakticky nehraje a je chladný jako kdyby byl vrahem všech on. Pro nezdegenerovaného člověka žijící v bezpečí logiky a praktičnosti kontinentálního práva je sice centrální zápletka pro sérii vražd a jiných závažných přečinů slabá, ale motivy jednotlivých osob budou realistické. Jsou totiž důsledkem hovadiny, kdy v právu neexistuje promlčecí doba (typické pro mstivý "právní systém" anglosaského "práva"). ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

V Michaelovi pořád vidím Dextra, jen čekám kdy už někoho sejme. Ale docela dobry, napětí mohlo být lepší a ne všechno mi tam sedělo - především holka uteče z domu, při vyšetřování se zjistí že si i sháněla falešné doklady apod. očividně tedy chtěla utéct, nebyl to žádný únos, tak pro ji všichni hledají? Životnost staré kazety do videa podle mě bude těžko 30 let a i kdyby tak záznam bude tak mizerný to nemůže jako důkaz obstát. No některé věci nedávaly úplně smysl. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného se zde nekoná,ale baví mě, když vypadá, že je podezřelým může být kdokoliv a tady jsem ten pocit měla. S každým dílem vyplouvá na povrch něco nového a pomalinku se vše rozplétá. Michael C Halla vidím opět ráda,ale Dexter byl prostě jeho žvotní role a tady na mě působil nechci říct směšně(spíše komicky). Dexterovi však odpustím vše:) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • Britské noviny The Daily Telegraph a The Guardian označili Hallov anglický prízvuk za „zvláštny“ a zároveň metaforu celkových zvláštností seriálu. (Arsenal83)
  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)

Reklama

Reklama