Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Susinnon 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som čakala oveľa väčšiu hlúposť, preto dávam hodnotenie, aké dávam. Pretože som bola milo prekvapená, že je to celkom vtipné a milé a svieže a aj keď to má zopár klišé a prehnaných momentov, odpúšťam mu, lebo to jednoducho do takýchto teen romantických komédií patrí. Herecké výkony sú občas slabšie ale Joey hrá šibnutú pubertiačku naozaj dobre (veď ňou asi aj stále je) a chlapci.... no, keď už nič iné, aspoň sa na nich dobre pozerá :D Milé, oddychové a prekvapivo iné. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Príjemná nálada v odľahčených scénach, navyše sem-tam podporená vtipným momentom (akcent, ročenkár) je tým, vďaka čomu je The Kissing Booth vcelku stráviteľným počinom. Potešilo aj niekoľko narážok na Raňajkový klub, ktoré zároveň budú pravdepodobne jediným, na čo si v spojení s týmto filmom dokážem o pár dní spomenúť. Romanticky ladené pasáže, ktoré sa v druhej polovici filmu stanú stredobodom diania, však neprinášajú nič, čo by človeku utkvelo výraznejšie v pamäti a ani snaha zahrať na vážnejšiu strunu v očiach divákov, zrejme až na rovesníčky hlavnej hrdinky, nemá veľkú šancu obstáť. (55%) ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to taková jednoduchá jednohubka, která ovšem neurazí. Ze začátku je vlastně poměrně svižná a hezky to všechno ubíhá, jen ke konci to začne drhnout a její „týdny jsem nemluvila s XY“ mi přišlo přehnané, hlavně v kontextu toho, že střední taky jednou končí... Pokud máte chuť na romantickou komedii, kde není přehršle drama, ale naopak to z velké části docela rychle ubíhá, tohle by nemusela být špatná volba. Průměr. ()

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

2/10 - Otřes. Jediné co na filmu cením, je myšlenka, že kamarádství je kolikrát lepší než láskyplný vztah. Jinak jde o obyčejnou romantickou neoriginální slaďárnu, kde herci předvádí výkony jak na školní besídce. Pro nadržené teenagerky, které šílí z Noaha a Leeho, je to možná vhodné. Ale pokud nechcete zbytečně ztratit 105 minut svého života, tak nad zhlédnutím filmu ani nepřemýšlejte... Radím vám dobře! (Film jsem zkoušel sledovat i v jiných jazycích, a musím říct, že to bylo mnohem zábavnější, jelikož jsem nerozumněl ani jedné cringe hlášce, která byla ve filmu řečena.) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Chtel jsem jako svuj 1500. film ohodnoceny na CSFD vybrat neco solidniho, bohuzel neplanovane toto cislo pripadne saskarne z Netflixu, kde jsem se musel protrapit trapnym, stokrat videnym filmem ze stredni skoly. Samozrejme je to neco absolutne novyho, protoze tady maji holka s klukem nejaky pitomy zasady! Ve zkratce - hlavni herecka s vyskou 150cm suka (doopravdu) dvoumetrovyho bratra svyho nejlepsiho kamose, ale je to na tajnacku, protoze podle zasady cislo 9 se to nesmi. Po 100 minutach si oba dva uvedomi, ze to je picovina, a film skonci happy endem. Jako vyjimecne spatny pak hodnotim jeste trio zaporacek - OMG Girls, ktery nemelo oproti podobnym filmum vubec nic - krasu, humory, ponizovani hlavni herecky - proste nic. Podprumerna romanticka komedie (pokud se tomu tak da vubec rikat) z prostredi americky stredni skoly, ktera by se mohla uchytit nekde na Slovensku na Jojke hned pred / po Take me out s Jakubem Pracharem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Ze střechy do bazénu neskáče skutečně Joel Courtney, ale jeho dablér, protože střecha byla moc vysoká a bazén moc mělký. (pityty)
  • Roli Shelly Evans hrály 4 různé holky. Stejně tomu bylo i u role Lee Flynn. (SONY_)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno