Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to taková jednoduchá jednohubka, která ovšem neurazí. Ze začátku je vlastně poměrně svižná a hezky to všechno ubíhá, jen ke konci to začne drhnout a její „týdny jsem nemluvila s XY“ mi přišlo přehnané, hlavně v kontextu toho, že střední taky jednou končí... Pokud máte chuť na romantickou komedii, kde není přehršle drama, ale naopak to z velké části docela rychle ubíhá, tohle by nemusela být špatná volba. Průměr. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Joey King a Jacob Elordi tu proste hrali tak dokonalú dvojku že sem si myslela až se štestím počůrám. Stánek s polibky který vymysleli nemá chybu, Joey je proste mrtě jebavá malá kundachen a Jacob alias Noah je proste borec ktorý El ohromí jen co po ní par krát hodí bicákem a ona v tu sekundu zvlhne jak kdyby právě pustili vodopád. Ještě k tomu jej mentálně retardovanej kamarád Lee s kterým chodí do tej istej pakarni je celkem v pohode, buddhožel se mi film tak libil že jsem ani čůrat nešla do konce filmů a žrala (jo opět) čipsy. Kurva tohle vidět v kine! ()

Reklama

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo tak o 20 let míň (tj. 16), asi bych to baštil. Ale takhle jsem to přetrpěl jen kuli malý Kingový, abych se ujistil, že už neni ani malá ani roztomilá, a Joelovi Courtneymu, co byl tak skvělej v Super 8. Dva jediný fakt dobrý vtipy byly v závěrečnejch titulcích, mimochodem. ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od the Kissing Booth nečekala v podstatě nic,byla jsem velmi příjemně překvapena! Sice mi samotný děj připomíná historku z wattpadu,ale neskutečně se mi to líbilo! Jo,je to odreagovačka pro teenagery,takže určitě nečekejte něco převratnýho..Ale celkově to prostě působí dobrým dojmem,ať už je to teda krásným (!) mužským hereckým obsazením (za mě vede Noah) nebo hlavní Joey King,která je prostě skvělá. Můj věk se tu vidno projevil.. Tipuju,že za takových pět let bude The Kissing Booth kultovní teen movie jako Mean Girls nebo Deset důvodů,proč tě nenávidím. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to bolo celkom zabavne, no to jedno pravidlo bolo fakt odveci nelogicke. Chalanisko bol az neprijemne namotany na to pravidlo a tym sa to trosku same degradovalo. Aspon v mojich ociach. Baba mi pripominala Cuky, ci Luky, takze vzdy ked sa smiala som mal pred ocami tu slovensku herecku co hrala v reklame na Jar. Ku koncu ma to uz fakt otravovalo, ale ako znamy masochista som to dopozeral do konca, aj ked to bolo citatelne ako slabikar. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Film se odehrává v Los Angeles v Kalifornii, ale tam bylo natočeno pouze pár scén. Většina filmu se natáčela v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (pityty)
  • Počas záverečných titulov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno