Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Babica: Dneska bych vám chtěl představit recept na jedno hodně dobrý jídlo, který jsem vařil v Německu, konkrétně v Interhotelu, hosté se po něm mohli utlouct. Není to tak známé jídlo jako dušená lidská hlava na švestkách, kterou jsme vařili minule, ale každopádně si ho může udělat doma každý. Stačí když budete mít doma jakoukoliv starou pistoli, brokovnici nebo Sapík, což je hovorově samopal. Takže prolezte půdy, optejte se dědečka, jestli nemá nefunkční střelnou zbraň, z níž už se nestřílí. Já jsem vybral Sapík, který jsem máčel týden v kyselině, aby pustil šťávu a změkl. Počítejte s tím, že čím starší zbraň, tím bude samozřejmě tvrdší. Mám takovou zkušenost, že to i nabobtná a začne to mluvit. Takže z jednoho zamýšleného jídla mně vznikl zcela neplánovaně kamarád Jaroslav Sapík, jinak by se mnou nikdo z kuchařského oboru neprohodil ani slovo. Tenhle kamarád a kolega mně do ničeho nekecá, díky němu vím, jak vypadá hotel Ambassador a že šéfkuchař není nadávka. A sdílíme spolu jednu společnou vášeň, a sice že nepoužíváme deodorant a mýdlo známe jen z vyprávění. Ale mezi těmi výpary v kuchyni se i ty naše výpary ztratí a vstřebají. To jídlo má pak takovou hutnější vůni, barvu a chuť. Na Barrandově vaříme každý týden. A jestli nás nezrušili, tak tam vaříme dodnes. 0% ()

Matamoroz odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako je?? Sapík se totálně shazuje nejen před svými kolegy z branže, ale i před tou částí veřejnosti, která pozná rozdíl mezi mezi bůčkem a kotletou a nezapéká segedín strouhaným sýrem. Nevím kam dal ,,nestor,, hlavu, ale to co předvádí není o moc lepší, než to co ,,vaří,, Babica. Cibulačka s cibulí, která je skoro syrová a na konci do ní naleje víno, aby měla ,,navinulou chuť,,. Že by demence? Ach jo. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Sapik dobry kuchar, spatny moderator 2*, dokaze obcas prekvapit, ale obcas taky zoufaly (curry), Babica odpad, ten musi vyrabet recepty generatorem nahodnych cisel. Uz ani necekam, co bude delat a rovnou prepinam. Sapik asi potreboval propagaci sve restaurace, protoze vedle Babici vypada jak buh. Videl jsem stovky ceskych i zahranicnich poradu a konecne Sapik je prvni, ktery dela zabi stehnynka ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem se od Jirky naučil skvělou polévku...do vody dáš brambor, česnek, majoránku, vejce a kostku bujónu, aby měla říz. No tomu říkám luxusní recept. A teď můj recept, pokud jste tu polévku skutečně pozřeli nebo jste snědli nějaké zkažené jídlo, pusťte si tento pořad a pozřené jídlo ihned vyvracíte a vyhnete se tím možným větším střevním problémům. Ale abych nekřivdil, jednu hvězdu pro Sapíka, jeho jídlu se asi dá věřit a vypadá poživatelně i dobře. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Babicu. Je to nesympatická obluda, která neumí vařit, a bohužel není ani tak komický, aby se mu dalo zasmát. Prostě hnus. Když zmizel z obrazovky, byl to dar. Bohužel, dostal znovu prostor a je to pořád stejně na pytel. A teď přichází ten paradox, že mu sekunduje pan Sapík, který vařit umí a dokonce nepůsobí jako jelito. Tak mi řekněte, co s tím? Chci vidět Sapouše, ale musím překousnout i Babouše....a to já nedáááám!!! *Dejte mi Sapíka sólo, či! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama