Reklama

Reklama

Finch

Trailer

Tom Hanks hraje Finche, muže, který se vydá na dojemnou a důležitou cestu s cílem nalézt v nebezpečném a zpustošeném světě nový domov pro svoji neobvyklou rodinu – svého milovaného psa a nově zkonstruovaného robota. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Vizuálně fajn, obsahově televizní pohodovka, která nemá jediný highlight a s nezáživností si až moc často podává ruce. Tom Hanks hraje… Toma Hankse. Klasické schéma které nijak neurazí, ale v žádném okamžiku nenadchne. Caleb Landry Jones je ovšem robot sympaťák za jedna. Za ním jdou jediné kladné body. Film, na který se jednou úplně zapomene. A právem. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hnevám sa na tvorcov. Hnevám sa na nich za to, že to nedoklepali do úspešnejšieho konca. Začiatok je skvelý. Koniec silný. Vizuálne je to veľmi fajn (tá obloha!). Ale v strede tempo zbytočne upadá do letargie, scenár začne ponúkať more klišé a hoci odpovede na niektoré otázky počuť nepotrebujem (prečo došlo ku koncu sveta?), niektoré by ma fakt potešili (čo mala znamenať wtf pasáž s prenasledujúcim autom?). Niektoré veci v scenári nedávajú zmysel. Robot síce pozná základné pravidlá, vrátane nespraviť (a to ani z nevedomosti) nič, čím by ohrozil ľudský (resp. psí) život, ale vlastne skoro celý film nerobí nič iné, než že ohrozuje ľudský (resp. psí) život. Produkcia: Robert Zemeckis. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

V době, kdy sem to sosal to mělo nějakejch 78% a já si říkal, hmm, tak to bude pořádná pecka. Teď už to má 67%, a asi to půde ještě dolů. Ano, je to sice film z budoucnosti, ale z tý budoucnosti toho moc nevidíme, vlastně jen zpustošelou zemi vedrem. Do toho všeho geniální chlapík, kterej si jen tak z trosem sestaví mluvícího a myslícího robůtka. A spolu s ním a psíkem se vydají na poslední cestu. Od začátku je jasný, k jakému konci se to bude ubírat. Přiznám se, že sem u toho fakt hodně probrečel, je to doják, ale takovej ten pomalej, ale opravdickej... ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Pokojný postapo film, v ktorom cestuje Tom Hanks so svojim psom a robotom naprieč Spojenými Štátmi. V tomto prípade nebezpečenstvo nespôsobujú žiadne zombie, ale práve ľudia a nepredvídateľné výkyvy počasia. Aj napriek aktuálnemu hodnoteniu 65% si myslím, že Finch bol kvalitný film, ktorý sa oplatí vidieť (ale druhýkrát už asi nie). ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vidím trailer a hovorím si. "Super, to musí byť bomba, to je presne pre mňa..." Mám rád, komorné veci, zničený svet, road movie, T. Hanks, pes a robot?? To predsa nemôže dopadnúť zle, ale stalo sa. Pekný vizuál, Hanks, pes a robot a co dál? No nic dál... Vôbec nič... Dialógy skoro o ničom, humor žiadny, no čo je najhoršie príbehovo je to úplná katastrofa. Celý film sa niekde motáme, máme cieľ do ktorého sa chceme dostať , no nikdy tam vlastne nedorazíme? Akcia 0, humor 0, napätie 0, emócie 1, príbeh 1, vizuál 4, tomuto nemôžem dať ani priemerné 3 hviezdy. Možno ma zmohla únava, ale mal som nekonečný pocit nudy a to sa mi často nestáva. A tak som sa tešil...40%. ()

Zajímavosti (14)

  • Když Finch (Tom Hanks) aktivuje robota, připomene mu jeho čtyři nejdůležitější pokyny. Prvním je první zákon robotiky Isaaca Asimova, jenž zní: „Robot nesmí vědomě ublížit člověku nebo svou nečinností za plného vědomí dopustit, aby bylo člověku ublíženo.“ (JimNorton)
  • Finch (Tom Hanks) jezdí v obytném voze Fleetwood z roku 1984. (sator)

Související novinky

Ethan Hawke A Ewan McGregor jako bratři

Ethan Hawke A Ewan McGregor jako bratři

31.08.2021

Streamovací služba Apple oznámila nové drama s hvězdným obsazením. V novince Raymond & Ray si zahrají Ethan Hawke (Zoufalství a naděje) a Ewan McGregor (Birds of Prey). Oba pak ztvární nevlastní… (více)

Apple ukořistil Coenova Macbetha

Apple ukořistil Coenova Macbetha

13.05.2021

Streamovací služba Apple TV+ pokračuje v zajímavých akvizicích. Po nedávném zakoupení nové sci-fi Finch s Tomem Hanksem tentokrát společnost pořídila práva na distribuci prvního sólového filmu Joela… (více)

Nové sci-fi Toma Hankse míří na Apple

Nové sci-fi Toma Hankse míří na Apple

05.05.2021

Streamovací služby mezi sebou soupeří jako nikdy předtím. Každý chce mít svoji velkou fantasy (Hra o trůny, Pán prstenů, Zaklínač), každý chce mít své oscarovky (Chicagský tribunál, Sound of Metal,… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno