Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2025), 83 h 48 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (62)

Rapaport 

všechny recenze uživatele

Parádní policejní seriál plný příjemných, uvěřitelných a okulahodících postav, které dávají pocit, že to v L.A není úplně tak růžové jak se zdá. Naštěstí jednotka prima hodných poldů, v čele s nejstarším zelenáčem, chrání město před všemožným zločinem. Nathan Fillion je borec a ostatní mu skvěle sekundují. Scénaristcky je každý díl parádní. Neopakující se. Napínavý a překvapivý. Rozhodně doporučuji! ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cop cuties. 🎶 Tenhle seriál si me postupně získal a teď, když jsem "up to date", se nemůžu dočkat nových dílů. To herecké obsazení je top. Chemie mezi postavami jedinečná. A přestože je to jen "další policejní seriál", každý příběh nabízí hloubku a hlavně humor, něžnost a charisma. A kolikrát i nepředvídatelnost. Jistě, některé epizody jsou slabší, ale u mě převládá ten celkový dojem. Když se na seriálu podílí skvělá crew a herci, je to znát. A to je přesně tenhle případ. :) ()

Reklama

Gienah 

všechny recenze uživatele

Som už u 6. série a seriál i postavy mám čím ďalej, tým radšej. Vtipné epizódy striedajú tie napínavé, v jednej epizóde romantické scény, v inej scény takmer až nechutné. Príbeh aj dialógy majú hlavu i pätu. Samozrejme je to seriál a je potrebné poukázať na fakt, že četnosť akčných scén dejúcich sa hlavným postavám je silne zhutnená ako to už vo filmovom/seriálovom svete býva. Sledované v originále. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, kdy zejména česká produkce plodí jednu kriminálku za druhou, v době kdy jsme už přejedený CSI Miami a New York atpd, je tohle opravdový klenot... Epizody se neopakují, mají dávku akce, komedie a ukázek policejních metod.. Jednu hvězdu ubírám za gender vyvážení.. Moc se mi nezdá, že by u LA policie byl černý homosexuál naprosto normální.. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží seriál, chytne a nepustí. Hrozně se mi líbí, jak do detailu představuje práci policie, vlastně i různých oddělení a pozic, přičemž samozřejmě nejvíce prostoru dostává policejní hlídka (patrol). Je tam poměrně velké množství hlavních postav, ale seriál se věnuje všem, byť nejvíce prostoru má logicky Nathan, aka John Nolan. Je to i vtipné, dost se u toho nasměju, ale zároveň je to akční, přemýšlivé napínavé a smutné. První řadu jsem slupla za týden. ()

Galerie (3 428)

Zajímavosti (27)

  • Rádiové pridelenie policajného vozidla je nasledujúce: 1 Adam 12, kde číslo 1 je indikátor hlásenia centrálnej divízie, Adam značí písmeno A, ktoré znamená, že sa jedná o hliadkujúce vozidlo s dvomi policajtami a číslo 12 je priradenie ku konkrétnemu hliadkujúcemu týmu. Dispečing tak hneď z úvodu hlásenia vie, o akú divíziu hliadky (dvoch policajtov na obhliadke) sa jedná. (belinko)
  • Na začátku seriálu se v autě John Nolan (Nathan Fillion) hlásí pod identifikačním kódem 7-L-15, avšak po přestřelce se v další scéně hlásí pod kódem 7-Adam-15. (Pito126)

Reklama

Reklama