Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 1
USA, (2018–2025), 83 h 48 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (62)

Milda003 

všechny recenze uživatele

V dnešní době, kdy zejména česká produkce plodí jednu kriminálku za druhou, v době kdy jsme už přejedený CSI Miami a New York atpd, je tohle opravdový klenot... Epizody se neopakují, mají dávku akce, komedie a ukázek policejních metod.. Jednu hvězdu ubírám za gender vyvážení.. Moc se mi nezdá, že by u LA policie byl černý homosexuál naprosto normální.. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cop cuties. 🎶 Tenhle seriál si me postupně získal a teď, když jsem "up to date", se nemůžu dočkat nových dílů. To herecké obsazení je top. Chemie mezi postavami jedinečná. A přestože je to jen "další policejní seriál", každý příběh nabízí hloubku a hlavně humor, něžnost a charisma. A kolikrát i nepředvídatelnost. Jistě, některé epizody jsou slabší, ale u mě převládá ten celkový dojem. Když se na seriálu podílí skvělá crew a herci, je to znát. A to je přesně tenhle případ. :) ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Na doporučení jsem se pustil do tohoto seriálu. První a druhá série nebyla nic extra, ale bavilo mě to a s aktéry jsem se rychle sžil. Bylo fajn pozorovat policejní práci a samotné vztahy mezi kolegy. Třetí série začala trochu vybočovat, ale stále se to dalo. Bohužel u čtvrté série končím u pátého dílu. Místo "normální" policejní práce již sledujeme policejní Avengers. Stala se z toho totální trapná fraška, kde se řeší duchy, zombie, atd. WTF?! ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Som už u 6. série a seriál i postavy mám čím ďalej, tým radšej. Vtipné epizódy striedajú tie napínavé, v jednej epizóde romantické scény, v inej scény takmer až nechutné. Príbeh aj dialógy majú hlavu i pätu. Samozrejme je to seriál a je potrebné poukázať na fakt, že četnosť akčných scén dejúcich sa hlavným postavám je silne zhutnená ako to už vo filmovom/seriálovom svete býva. Sledované v originále. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Taková poněkud až moc slušná policejní agitka, přesto uvěřitelná. Na rozdíl třeba od "krimi" Whiskey Cavalier, kterým nevěřím ani zbla, je tohle slušně koukatelné, bez hluchých míst. A na Nathana Filliona, který se naštěstí od posledních dílů Castla zbavil své vyžranosti, je zase radost pohledět. Hraje jako vždy výborně, žádné přehánění ani karikatura, nic není neplánovaně směšné. ()

Galerie (3 428)

Zajímavosti (27)

  • Ve 39. minutě, ke konci rozhovoru mezi Bradfordem (Eric Winter) a detektivem Murphy (Alicia Coppola), má Murphy na krku odznak vždy jinak otočený. (willy1)
  • Během scény, kdy Bradford (Eric Winter) dává Chen (Melissa O'Neil) do auta v poutech, jsou dveře na druhé straně otevřené. Nicméně v následující scéně jsou již zavřené. (Pito126)

Reklama

Reklama