Reklama

Reklama

Mrazivý lov

Trailer 1

Obsahy(1)

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám líbil Revenant a máte rádi chronickou neherečku Ginu Carano, pravděpodobně se vám bude líbit i Daugter of the Wolf. Akorát tomu nebudete pálit pět hvězd. Doughter of the Wolf je slušný nízkorozpočtový survival výplach s vlkem jako bonus navíc. Plus mistrovství světa v chůzi s prostřelenou nohou překrásnou kanadskou přírodou. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ahááá, tak ono to nebylo skandinávský, tak tomu dáme nízké hodnocení. Nechápu, co se to tu na ČSFD rozmohlo za fenomén dávat vysoké hodnocení severským filmům, když jim stejně podle mne půlka uživatelů nerozumí a jen dělaj machry, že je jako baví utrpení jiné etniky.. Já osobně jsem Čech a nestydím se za to a u filmu se chci pobavit, nikoiv mít depresi. Zde byla nádherná kamera, obstojné herecké výkony a hlavní herečka se chovala naprosto přirozeně. Pokud tady někdo píše opak, tak je mi ho líto, protože se neumí uvolnit a na truc dávám hvězdu navíc. ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že tento vizuálně poměrně hledivý film režíroval dospělý chlap. Spíš bych tipoval 14letou holčičku, co viděla všechny díly Xeny a obě verze Boje sněžného pluhu s mafií. Na levnou verzi Gal Gadot se sice docela hezky koukalo, ale vojenský výcvik jsem jí věřil asi jako Zemanovi, že pije jenom vodu. Sorry, čekal jsem oddechové béčko, ale dostal jsem cé mínus. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zase vlky hraju zlu rolu vo filme. keby aspon v dobrom filme, ale vo vyslovene podpriemernom lacnom becku. Mam rad zimne filmy, ked je vonku minus 20, sneh vrzga pod nohami a musim pravidelne behat k peci abych nezamrzol. No ale tu mi ta zima prisla jaxi umela, Film ma nebavil, Hackl to rezisersky len odbil, fakt len cira rutina, bez invencie ....vlci ma nebavili a ani ta nahanacka. A pricom vlk je sam o sebe majestana fauna. A pritom to zcalo dobre, autickami a poriadnou auto nahanackou : 20 % ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak G. Carano nemusím, tady se mi líbila a role jí sedla jako ulitá. Ne nadarmo se říká a platí to u všech živočišných druhů: "Nikdy nenaser matku!!" Hodně mi udělal radost záporák v podání R. Dreyfusse. Sedlo. Super prostředí, tvůrci se nebáli krve a myslím, že se i drželi takové nějaké reality. Žádné velké hrdinství... Líbilo! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 18. března do 13. dubna 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama