Reklama

Reklama

Zlo s lidskou tváří

  • USA Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (více)
Trailer 1

Příběh jednoho z nejznámějších a nejmilovanějších sériových vrahů historie, Teda Bundyho. Překvapivým vypravěčem strhujícího filmu je Bundyho přítelkyně, která s ním v době vražd žila pod jednou střechou a o jeho hrůzyplné činnosti neměla ani potuchy. Až postupně zjišťuje, že muž, s nímž vedla láskyplný rodinný život, je jedním z nejhledanějších a největších monster Ameriky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (343)

k4n9ur 

všechny recenze uživatele

Film mohl být klidně o 20 minut kratší. Ze žánrů bych asi vyjmul ten “thriller”, ale budiž. V oněch 70. letech by to bylo pouze drama a nanejvýš krimi, ale možná naštěstí už to dneska máme konkrétnější. Nicméně žádné vraždy tam nečekejte, snad jednu. Takže je film i pro slabší povahy, ale zase lepší než krvák. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tento film se snaží z Bundyho udělat dobráka, který byl milý, okouzlující a tak dále. Každá mince má ale dvě strany a tudíž zaměření i na tu druhou, by nebylo od věci. Nějaká ta brutální scéna, ukázka nějakého psychopatického výlevu by hned film posunula o úroveň výš. Ano seznámení s Bundym zafunguje, ale do plného počtu chybí celkem dost .. 7/10 = 71% ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

O Tedovi Bundym jsem dosud neslyšel, takže jsem rád, že se o něm natočil film. Byl to specifický člověk, navenek se tvářil hrozně mile a ženy ho milovaly, celou dobu prohlašoval, že je nevinný a člověk tak nevěděl, jak to doopravdy je. Konec byl tedy celkem šokující. Člověk opravdu nikdy neví, koho vedle sebe má. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět je pro mě vyloženě šokantní, že má tento film tak podtaktované hodnocení. Já byl napnutý jak struna v naprosto každém ohledu, i když vím naprosto přesně, co byl Ted Bundy zač. Efron do té role papírově přesně pasuje, ovšem v porovnání se skutečným Tedem Bundym mi přijde mnohem více okouzlující a naopak si to u Teda nedovedu příliš vysvětlit. Ač to byla jeho jedna z hlavních devíz. Ihned mě to nahlodalo k, taktéž Berlingerovo, dokumentárnímu seriálu na Netflixu, ke kterému se od vydání dokopávám. Jelikož je třetí řada Mindhuntera v nedohlednu, dokument bude jistě taktéž kvalitní náhradou. Všemi deseti doporučuji a už jednou provždy zapomeňte na Efronovy počátky u muzikálů, ten chlap prošel podobnou profesní proměnou jako Robert Pattinson a zaslouží si pozornost. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšia verzia Zodiaca, ale podobne dobré. Moc som o tomto prípade nevedel, vlastne nič a nemal som ani páru kto je Ted Bundy a možno o to viac ma tento film prekvapil a v závere miestami až šokoval. Skvelý príbeh, pútavo natočený, atmosféra nechýba, dialógy majú šťavu a Efron (ktorý to aj produkoval) v najlepšej roli v akej som ho videl. Klobúk dolu, silný a šokujúci film podla skutočnej udalosti. 85% - 4* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (15)

  • Skutočné priezvisko Liz (stvárnila ju Lily Collins) bolo Kloepfer. Kendall bol pseudonym používaný pre tento film. (chesterko)
  • Sériový vrah Ted Bundy byl obeznámen s postupem vyšetřování, protože pracoval v Městské komisi pro prevenci kriminality, kde se věnoval zločinům na ženách. (Garch)
  • Celosvětová premiéra proběhla 26. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance. (rakovnik)

Reklama

Reklama