Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko ,čo Star Wars toto desaťročie posral ,to dokázal Mandalorian opraviť behom ani nie mesiaca od premiéry. Viem ,že vám sequel trilogy zarobí viacej ako toto ,ale nemohlo to vyzerať takto Disney? Ak táto celá prvá sezóna mala byť kampaň typu prečo si predplatiť Disney+ ,potom sa vám to podarilo. SHUT UP AND TAKE MY MONEY! Chcem viac takéhoto obsahu! Vlastne nie nechcem, ja o to ŽIADAM! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian sú príjemným potešením a výpravou do galaxie vzdialenej fakt strašne ďaleko preďaleko. Je fajn vybrať sa do toho sveta a ocitnúť sa v nových končinách, čo sú nám neznáme a spoznávať nové postavy a objavovať či nepostriehneme niečo, čo by nám pripomenulo niečo zo starých príbehov. Je to dobré, až na niektoré spomaľujúce časti. Tomu sa asi nevyhneme, ale snaha uzatvoriť každý jeden diel až na prvé tri a posledné dva troška narúša plynulosť celej série. Žiadalo sa mi väčšie prepojenie a možno inteligentnejšie lúčenie z postavami, než len - zostávam tu a ty to musíš zvládnuť sám. Poteší Nolte a Herzog. Carano znova dokazuje, že jej herecké schopnosti sú na bode nula. Je príjemné raz za čas vidieť, čo sa dá spraviť s peniazmi, ak sa dajú tvorcom s víziou. Baby Yoda je skvelý a potešil aj štek Bill Burra. Snáď sa ešte niekedy zjaví. 1. séria - 80%. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že ta je ta správná cesta k tomu, jak si uspokojit diváky po filmovém zklamání. První série určitě není dokonalá, ale je tím nejlepším, co lze v rámci SW světa sledovat. Příběhy kolikrát více připomínají libovolné epizody Hvězdné brány, což však není vůbec na škodu, když se k tomu přibere pár dávno zapomenutých hvězd v důchodovém věku, tak je atmosféra devadesátek dokonalá. "Promluvil jsem..." ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nadhodnocujem, ale ten seriál je pre fanúšikov po fiasku s epizódou IX, jak záchranná vesta. Tu mal niekto fakt dokonalý odhad a cit pre vyváženosť vlastne vo všetkom, počnúc najroztomilejším mimozemšťanom vo vesmíre, cez fanúšikovské vychytávky a špičkovú akciu, a naspäť ku vzťahom a skvelým (aj novým) postavám. A aj cez svoje chyby (hlavne v úplnom závere) je to rozhodne viac, ako sme mohli čakať, a žiadny klaun od Svedkov Tekashiho na tom nič nezmení. Hviezda hore, u mňa hlavne za záporné postavy. This is the way! ()

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za sebe mohu říct, že seriál má i přes malý počet dílů a minutáž skutečně dobrý drive. Po prvních dvou epizodách jsem brblal cosi o standartním produktu bez větší invence, jenže s přibývajícím časem začalo přibývat zajímavých nápadů, hlavní postava, Mandalorian, lovec odměn sympaťák, stejně jako jeho lapálie v různých koutech galaxie. Navzdory Disney fanservisu Baby Yoda i trocha černého humoru, perfektně vymyšlené akční scény a vypointované epizody. Můžeme jen litovat, že Pedro Pascal je v hlavní úloze více jako dabér, než herec (kterého často zaskakuje pod mandalorianským brněním někdo jiný). Přesto nemám nic proti dalším dobrodružstvím Mandaloriana, budu se na ně těšit. A třešničkou na dortu je OST Ludwiga Göranssona, který si dokázal napsat žánrově nesourodé motivy, které jsou ale originální a pohromadě drží čím dále tím více, OST v mých uších rostl každou epizodu. Nenápadné a divné motivy jsou náhle geniální... ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)

Reklama

Reklama