Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (159)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatné, ale příběhově mě to dvakrát neoslovilo – nekomplikované, epizodické (občas vyloženě výplňovité), zkratkovité, bezemoční (Mando sice byl sympaťák, jenže přes tu helmu logicky se zásadně omezeným výrazovým rejstříkem) různoplanetární putování, utíkání, bojování. Jako nejlepší moment mi přišel bezprostřední rozhovor dvou jezdců speederů (a jejich imperiální ostrostřelba pro ukrácení čekání :-)) na začátku 8. epizody. Za co tedy dávám 4. hvězdičku? Pro ty nádherné, poctivě rukodělné efekty, výpravu a design, jakoby přeneseným z originálních filmů, jejichž vrcholem byla animatronická, neskutečně okouzlující a okamžitě "zamilováníhodná" loutka maličkého Baby Yody, ťuťu ňuňu. :-) ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro kvalitní seriál nemusíte mít tuny kvalitního scénáře. Někdy stačí tajemná a zajímavá postava, ke které si ihned najdete cestu. A ani nemusí moc mluvit. No a přesně to se tady stalo. 1. série nabízí 8 skvělých jednohubek, které vytvoří úsměv na tváři každému fanouškovi i nefanouškovi a ničím nerozesír*jí star wars universum. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako absolutní nefanoušek celého obrovského letitého Star Wars univerza pořád nemůžu věřit tomu, jak mi zrovna Mandalorian tak hezky padnul do noty a jak minimálně v mých očích strčil svými průměrnými 35 minutami stopáže do kapsy nejen novodobou filmovou trilogii. Netradiční hudební podtext, na seriálovou produkci úžasná sci-fi akce a nepřekombinovaný styl vyprávění. Od Jona Favreaua by se měli do budoucna inspirovat všichni, co chtějí jakýmkoli způsobem nadále dojit značku jménem Hvězdné války. ()

Ripley

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série:Vzhledem k velmi pozitivním reakcím jsem čekal víc,ale celkem spokojenost.Hlavní postava-Mandalorian je fajn.Fandíme mu a vůbec nevadí,že nikdy nevidíme jeho tvář.Zelené překvapení se nekonalo vzhledem k tomu,že ho vidím všude,kde se o seriálu píše.Gina Carano je kost a Apollo Creed mi celou dobu připomínal Landa.Kvalita dílů je kolísavá podobně jak tomu bylo u The Clone Wars.Nechybí hromada klišé.Neslabší zde byla 4.a 6.epizoda.Závěrečná osmá by byla skvělá,kdyby v ní nebylo tolik nelogičností.Co se týče výpravnosti,je to chudší nežli celovečeráky,ale na seriál je to velmi dobré.Takže celkově 7/10. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle že mám přijmout místo eRkového celovečerního filmu o Boba Fettovi od James Mangolda? Budiž. Bohužel, za 15 milionů má ta epizoda cca 35 minut, to asi nemyslíte vážně, takovejch prachů do toho nacpat a dostat 8 epizod z nichž 4,5 a 6 jsou vedlejší dětinský mise. Baby Yoda je roztomilej o tom žádná, ale Mando mohl bejt větší drsňák. Když to vemu kolem a kolem epizody 1-3 a 7,8 jsi kdykoliv rád pustím znovu, nabízí totiž celkem solidní příběh a druhá řada by nemusela bejt špatná. Pokud tam tedy zas nenacpete mimopříběhové mise, děkuji. Vizuál je na seriál skvělý, ale to ke Star Wars vždy patřilo. Zázrak to není, ale jako takové zpestření je to fajn. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (43)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Meč, který má v ruce Moff Gideon (Giancarlo Esposito) na konci epizody, je Darksaber, který se již objevil v animovaných seriálech ze světa Star Wars, a byla o něm zmínka i ve filmu Rogue One: Star Wars Story (2018). Mandaloriané Darksaber berou jako znak moci a ten, kdo ho vlastní, vládne všem Mandalorianům a určuje směr „Cesty Mandaloriana“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama